Evet onda var ama başka yerden aldığınız su kültürleri de olur dere göl su birikintisi olur 20 derece nin altında olan deniz suları da olurHocam illa ki Uludağ saf su mu olacak?
Evet onda var ama başka yerden aldığınız su kültürleri de olur dere göl su birikintisi olur 20 derece nin altında olan deniz suları da olurHocam illa ki Uludağ saf su mu olacak?
Vay şüphe ediyorsunuz demek paylaşımlarımdan usta bir adama ya güvenir yada güvenmesin karar size kalmışAytekin ölmesinler aga
bende var berkley gulp yaklaşık 4 yıllık ancak sıvısı pek yokAbi ben microskobu kurdum bu arda bana isome ve berkley gibi silikonların çok eski ve kulanılmış haleri lazım 2-3 sene kulanılmış eski örnekler. Yen sini ben bulurum gözenek testleri ve ölçümleri yapmak istiyorum bana kim yardım eder bu konuda
Yenibosna Bahcelievler deyim
Yolarsan bana çok güzel olur yaaabende var berkley gulp yaklaşık 4 yıllık ancak sıvısı pek yok
@sagmarius abi aban kurumuş eski lazım microscop da inceleme yapacam
koruma altında olan bir tür olduğunu biliyorum üretime yasal izin verirlermiYa aslında deniz atı mı üretsek hem olay olur varya üretim aşamalarını da biliyorum varya süper olur
özelden adres yollarsanız hemen gönderim yapabilirim yani ptesiYolarsan bana çok güzel olur yaaa