katilhamsi
Daimi Üye
Manşetleri görür gibiyim, "hobi olarak başladı, yılda bilmem kaç ton teke ihracatı yapıyor" 🙂
ya şapşik bunlar yaa <3Günaydın Tekesever Dostlar...
Ailemize yeni katılımlar oldu, toplam teke adedini artık sayamıyorum sanırım 50 civarı..
Dün gece teke toplarken bir deniz kestanesi buldum oda ailemize katıldı sırada yengeç var 🙂
akvaryuma bir de sığınak koyduk hemen benimsediler ve içine saklanmaya başladılar.
Aile nufusu artınca bugun bir damacana temiz su koymak elzem oldu..
Bu arada dün topladığım tekeler gece 22:00 den sabah 08:30 a kadar yaşadılar bu kadar dayanacaklarını tahmin etmiyordum.
Bizi izlemeye devam edin... 🙂
i![]()
Ağzınızdan bal damlıyor 🙂)))Manşetleri görür gibiyim, "hobi olarak başladı, yılda bilmem kaç ton teke ihracatı yapıyor" 🙂
Valla bende bilmiyorum umarım çoğalırlar , hangisi dişi hangisi erkek onu bile bilmiyorum henüz.Abiciğim herşey güzelde bu tekeler acaba burda çiftleşirmi. 🙂 önemli olan devamını sağlayabilmek öyle bende alıyorum bayıden 🙂 önemli olan çoğaltabiliyor musunuz... sabırsızlıkla takip edeceğim umarım dilediğiniz gibi olur.
Valla bende bilmiyorum umarım çoğalırlar demiş ki:Aslında ayrım yapmak dert değil bence, bu kadar canlı illaki dişi erkek karışıktır. Önemli olan hangi mevsim hangi ısı fln bence. Ortam uygun olursa üreyecekleri kesin. Sanırım yumurtaları önce sırtta sarı sarı topluyor sonra karnına alıyor (kiraz karides gibi).
Jumbo olanları afiyetle yeriz bizde 🙂Böyle beslersen bunlar yakında dev olur. 🙂