Tekeler için zaman var burada çok az çıkıyor, onlar gelince bolca koyulacak 🙂@Hamdi bey harika gidiyor... akvaryuma karides gelmeyecekse bari , horozbina,karagöz mırmır hamsi gümüş falan koysanız diyorum 🙂
bu arada çini tabağı nazarlık için mi koydunuz ? doğal görüntüde çok sırıtıyor da 🙂 haddim olmayarak söyliyeyim istedim 🙂
Ben Linkteki hava motorunu aldım 2. el 4 çıkışlıydı 2 çıkışa birleştirdik oldukça güzel hava veriyor köpükte bol. Sana videosunu atarım.Arkadaşlar bu benim el yapımı PS den pek verim alamadım malum hava motorlarım uyduruk köpük alamıyorum.
Atman at-9500 modeli var 2. el buldum bu bana köpük aldırır mı ? ne dersiniz ?
veya önerebileceğiniz marka model varmı ? 2. ellerden bakayım
Arkadaşlar bu benim el yapımı PS den pek verim alamadım malum hava motorlarım uyduruk köpük alamıyorum.
Atman at-9500 modeli var 2. el buldum bu bana köpük aldırır mı ? ne dersiniz ?
veya önerebileceğiniz marka model varmı ? 2. ellerden bakayım
Valla sizin oneriniz şöyle bişi oldu ben benim murat 131 e motor ararken siz sizdeki ferrari motorunu önerdiniz.Çok kaliteli olsun derseniz Royal Exclusive Bubble King Mini 160 tavsiye ederim. Fiyat performans ürünü olsun derseniz Bubble Magus markasının akvaryum hacmine uygun bir modelini tercih edin. Atman v.s. onlara pek yanaşmayın çünkü ayar sabit kalmıyor sürekli bozuluyor.
Sizin akvaryum için biraz yüksek kapasiteli olur ama, deneme amaçlı 1-2 gün çalıştırıp kutusuna kaldırdığım Royal Exclusive Bubble King Mini 200 (VS12 Gen3 en son versiyon) Ps im var, satıyorum. Fiyat: 4.500TL (Sıfırdan tek farkı 1-2 gün çalışmış olması, Sıfır fiyatı şuan 6.800TL)
(link)