Akvaryumda Teke (palaemon Serratus,karides) Besleme

@Hamdi bey harika gidiyor... akvaryuma karides gelmeyecekse bari , horozbina,karagöz mırmır hamsi gümüş falan koysanız diyorum 🙂
bu arada çini tabağı nazarlık için mi koydunuz ? doğal görüntüde çok sırıtıyor da 🙂 haddim olmayarak söyliyeyim istedim 🙂

@Hamdi bey harika gidiyor... akvaryuma karides gelmeyecekse bari , horozbina,karagöz mırmır hamsi gümüş falan koysanız diyorum 🙂
bu arada çini tabağı nazarlık için mi koydunuz ? doğal görüntüde çok sırıtıyor da 🙂 haddim olmayarak söyliyeyim istedim 🙂
Tekeler için zaman var burada çok az çıkıyor, onlar gelince bolca koyulacak 🙂

Bulabildiğimiz canlı balıkları deneyeceğiz 🙂 Çini tabak biraz görsellik için koyduk çok gelip bakan var 🙂

Arkadaşlar bu benim el yapımı PS den pek verim alamadım malum hava motorlarım uyduruk köpük alamıyorum.

Atman at-9500 modeli var 2. el buldum bu bana köpük aldırır mı ? ne dersiniz ?

veya önerebileceğiniz marka model varmı ? 2. ellerden bakayım

Arkadaşlar bu benim el yapımı PS den pek verim alamadım malum hava motorlarım uyduruk köpük alamıyorum.

Ben Linkteki hava motorunu aldım 2. el 4 çıkışlıydı 2 çıkışa birleştirdik oldukça güzel hava veriyor köpükte bol. Sana videosunu atarım.

(link)

Screenshot_20190201-121225_Video Player.jpg Screenshot_20190201-121227_Video Player.jpg

Çok kaliteli olsun derseniz Royal Exclusive Bubble King Mini 160 tavsiye ederim. Fiyat performans ürünü olsun derseniz Bubble Magus markasının akvaryum hacmine uygun bir modelini tercih edin. Atman v.s. onlara pek yanaşmayın çünkü ayar sabit kalmıyor sürekli bozuluyor.

Sizin akvaryum için biraz yüksek kapasiteli olur ama, deneme amaçlı 1-2 gün çalıştırıp kutusuna kaldırdığım Royal Exclusive Bubble King Mini 200 (VS12 Gen3 en son versiyon) Ps im var, satıyorum. Fiyat: 4.500TL (Sıfırdan tek farkı 1-2 gün çalışmış olması, Sıfır fiyatı şuan 6.800TL)

(link)

Çok kaliteli olsun derseniz Royal Exclusive Bubble King Mini 160 tavsiye ederim. Fiyat performans ürünü olsun derseniz Bubble Magus markasının akvaryum hacmine uygun bir modelini tercih edin. Atman v.s. onlara pek yanaşmayın çünkü ayar sabit kalmıyor sürekli bozuluyor.

Sizin akvaryum için biraz yüksek kapasiteli olur ama, deneme amaçlı 1-2 gün çalıştırıp kutusuna kaldırdığım Royal Exclusive Bubble King Mini 200 (VS12 Gen3 en son versiyon) Ps im var, satıyorum. Fiyat: 4.500TL (Sıfırdan tek farkı 1-2 gün çalışmış olması, Sıfır fiyatı şuan 6.800TL)

(link)
Valla sizin oneriniz şöyle bişi oldu ben benim murat 131 e motor ararken siz sizdeki ferrari motorunu önerdiniz.

Saka bir yana ihtiyaci olan arkadaslar eminim degelendireceltir Sizdeki ürünü ama bizim konsepte asiri luls olur.

Ha ilerde isi buyutursek ozaman zaten hepinizden oneriler alarak iyi bir kurulum yaparim.

Bizimkisi sifira mumkun oldugunca yakin maliyetli tuzlu su deneyimi

Bakalim ne kadar başarılı olacagiz.

Atmani 9500 u aldım umarim onunla kopuk aliriz yarin elimde olacak

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bu kabuk değiştiren tekeleri nasıl koruyacağız ?
Kçük de olsa büyük de olsa kabuğu dğişmiş tazeyi buldular mı anında parçalıyorlar
az evel yine bitanesini götürdüler şimdi afiyetle parçalıyorlar

Back