Akvaryumda Teke (palaemon Serratus,karides) Besleme

Dünlü ab sonu şenlendi akvaryum iskorpit bayram yaptı videoyu dikkatli izleyin 🙂

hamdi bey sizden ricam akvaryumu uzun uzun çekinde seyredelim.
istavritler harika olmuş harika....

yakında o iskorpit tosun gibi olur benden söylemesi 🙂)))

Bu işin sonunu çok merak ediyorum.İstavritlerin yaşayacağını sanmıyorum, umarım yanılırım.
Ama bence literatüre geçebilecek örneklerin prototip aşamasındasınız.

Ben lüfer familyası için üretim yada yaşama döngüsünün neden hiçbirşekilde havuzda yapılamadığını merak ediyorum.Araştırdığımda sadece göç etme ile alakalı bilgiler yazıyor.
Keşke bununla ilgili çalışmalar yapılabilse...Yapabilsek...

Bu işin sonunu çok merak ediyorum.İstavritlerin yaşayacağını sanmıyorum, umarım yanılırım.
Ama bence literatüre geçebilecek örneklerin prototip aşamasındasınız.

Ben lüfer familyası için üretim yada yaşama döngüsünün neden hiçbirşekilde havuzda yapılamadığını merak ediyorum.Araştırdığımda sadece göç etme ile alakalı bilgiler yazıyor.
Keşke bununla ilgili çalışmalar yapılabilse...Yapabilsek...
Gözlemiş oluyoruz kaç gün yaşatabileceğiz ayrıca yem döngüsünü de sağlamış oluyoruz 🙂

iskorpitin balığı hüplettikten sonra hiç bişi olmamış gibi duruşu adamı hasta ediyor 🙂 vuracan ensesine çıkar lan balığı diyeceksin aslında 🙂 ne garip duygular yaşatıyorsun sevgili iskorpit 🙂
Tam bir pusu avcısı. Hantal görüntüsü var ancak kısa mesafede şaşırtıcı şekilde hamle yapabiliyor. O kadar büyük ağız boşa verilmemiş. İlginç birşey de iskorpit suda daha kırmızı görünürken akvaryumda bukalemun gibi iyice renk değiştirmiş ve arkasındaki kaya ile bütünleşmiş. Bu da çok şaşırtıcı.

Back