Akvaryumda Teke (palaemon Serratus,karides) Besleme

Uzun zamandır ekleme yapamadım 🙂

Akvaryumu biraz güncelledik 🙂

Hedef Balık mağazamızda ki deniz akvaryumumuza yeni balıklar ekledik 🙂

inanılmaz güzel olmuş
bayıldım valla
hatta çok kıskandım 🙂
lüfer ve lrf sahtelerini burda denemek lazım 🙂
lüfer kaç gündür akvaryumda? ne kadar yaşıyacak merak ettim
iskorpit ne oldu ?

esas baba karidesleri henüz koyamadım akvaryuma onları başka bir meradan alacağım ama vakit bulamadım. sayı artınca görüntü daha güzel olacak.
hergün ufak bi midye açıyorum yeme saldırışlarını izlemek harika oluyor... hiçbir masraf yapmadan kurdum her şey az ilerideki denizden 🙂 biraz uzmanlaşayım PS falan alabilirsem istavrit hamsi izmarit kefal ALLAH ne verdiyse koyarız artık 🙂 tabi başka akvaryuma buna koyarsak bana teke kalmaz
Süpersin abi bizi de heyecanlandırıyorsun hepimiz birer akvaryum kuracağız sanki 🙂 ALLAH emeklerini boşa çıkartmasın tebrik ederim.

inanılmaz güzel olmuş
bayıldım valla
hatta çok kıskandım 🙂
lüfer ve lrf sahtelerini burda denemek lazım 🙂
lüfer kaç gündür akvaryumda? ne kadar yaşıyacak merak ettim
iskorpit ne oldu ?
Diğer akvaryumda bir sorun yaşadık ve kırdık yanlışlıkla. Sonra değiştik ama diğer balıklar maalesef ölen ve saldıklarımız oldu. Sonra bunu kurduk ve motor sistemi yerine Sump sistemi kurduk. Lüferi bugün koyduk ben de merak ediyorum kaç gün yaşayacak diye.

Diğer akvaryumda bir sorun yaşadık ve kırdık yanlışlıkla. Sonra değiştik ama diğer balıklar maalesef ölen ve saldıklarımız oldu. Sonra bunu kurduk ve motor sistemi yerine Sump sistemi kurduk. Lüferi bugün koyduk ben de merak ediyorum kaç gün yaşayacak diye.
Benim merak ettiğim lüfer diğer balıklara saldır mıyor mu?

Back