alabalık 20/02/2016

Gel 1 Mart gel 🙂

Emegine saglik Ahmet alalar cok guzel keske herkes vicdani avcilik yapsa tebrik ederim.

Çok güzel bir av ve bir o kadar da güzel bir fotoğraf olmuş, canı gönülden tebrik ediyorum kardeşim. Keyifli avlarının daim olmasını diliyorum..

Tebrikler Ahmet
Abanticus sana güzel bir sürpriz yapmış.
Birileri kendi başına kahramanlık yapıp dereye aşılama yapmış herhalde..

Bazı ahmaklar sağolsun güzelim abant gölüne hollanda sarısı adlı istilacı alabalığı saldı güzelim abant alasının kökünü kuruttu dereye aşılama yapanın ellerine sağlık.. 🙂

Tebrikler şu fotaraf karesi çok güzel olmuş çok çok canlı....Rasgele
Teşekkür ederim Süheyl Bey, evet balığımız çok fotojenik 😀

Gel 1 Mart gel 🙂

Emegine saglik Ahmet alalar cok guzel keske herkes vicdani avcilik yapsa tebrik ederim.

Sağolasın Özkan abi, sezona az kaldı aynen. valla her avcının keyfi bilir, tereyağda güzel olduğunu bende biliyorum ama bu gidişle tereyağa atacak balık kalmayacak.

Teşekkür ederim 🙂

Çok güzel bir av ve bir o kadar da güzel bir fotoğraf olmuş, canı gönülden tebrik ediyorum kardeşim. Keyifli avlarının daim olmasını diliyorum..
Eyvallah abicim. Daha güzelleri sana rastgelir umarım. Bu arada tavsiye ettiğin meppslerden en kısa sürede edineceğim, tekrar teşekkürler,

Tebrikler Ahmet
Abanticus sana güzel bir sürpriz yapmış.
Birileri kendi başına kahramanlık yapıp dereye aşılama yapmış herhalde..
Teşekkürler Şeref abi, artık nasıl ve ne şekilde geldi bilmiyorum ama fena olmamış 😀 inşallah çoğalır,

Bazı ahmaklar sağolsun güzelim abant gölüne hollanda sarısı adlı istilacı alabalığı saldı güzelim abant alasının kökünü kuruttu dereye aşılama yapanın ellerine sağlık.. 🙂
Valla hocam ben abanta kerevit atıldığını duydum.. ipin ucu kaçmış ve iri kerevitler özellikle ala yavrularını talan etmiş. şimdi kerevitler için tekrar çözüm aranıyormuş. gariplikler dünyası vesselam 🙁

Teşekkürler Adil Bey,

Ahmet avın için tebrik ederim. Sadece Abant ta bulunan Eşsiz bir tür dür,
Sağolasın Hakan, evet çok güzel ve özel bir balık. Çoğaltılıp başka yerlere de salındığını biliyorum. Ama asıl sorun 1 nisandan sonra Abantta yasak olmasına rağmen canlı kurtlarla ve limitsizce avlanılması. bir arabadan inen ekip yaklaşık olarak 20-25 tane yemli takım sallıyor göle. Dur ÇÜŞŞŞŞŞ diyen yok ama 🙁

Back