Alabalık Avcılığında Kullanılabilecek Yemler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ersin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şeref abi ben tamamı ile alım gücü düşükler için söyledim. Bende tuttuğum alabalığın resimlerini foruma ekleyeceğim.Benim bulunduğum bölge Türkiyenin kırmızı benekli alabalığın merkezlerinden birisi. Kırmızı benekli alabalıkta soğulcanla avlanmak yasaktır. Ben balıkçılığa başlıyalı 1,5 yıl oldu tuttuğum kırmızı benekli balığın ağırlı (tam bir trofe idi 5360 gr geldi. tuttuğum alabalığında sayısı bu süre zarfında 500'ü geçmiştir.İstersen ben sana göndereyim abi ama sportif yapıyorum avcılığı.İyi şanslar abi.

Bir Kaç eklemede ben yapıyım.
Kafes kaçkını gökkuşağı alabalıkları için;
Pellet yem dediğimiz alabalık yemini un ufak haline getirip unla karıştırın.
Zaten alabalıklar kafeste bu yemle besleniyorlar.
SAZAN-ICIN-QUANTUM-RADICAL-PELLET-YEM__19221384_0.jpg

Sert hamur haline getirip 5-6 numara çapraz iğneye şamandralı sistem kullanarak takın.
Aynı yemden kullanarak etrafınızı yemleyin.
Alacağınız sonuç sizi şaşırtacaktır.🙂
Bir başka yem ise mısır..
İyi bir yemlemeyle zaten o sudaki bütün balıklara hitap etmiş olursunuz.
Yine şamandralı sistemle güzel av yapabilirsiniz...

ya bu yemi nerden bulabiliriz. bide aynı markadanmı almak gerekiyor. başka marka alsak olurmu teşekkürler

ya bu yemi nerden bulabiliriz. bide aynı markadanmı almak gerekiyor. başka marka alsak olurmu teşekkürler
% 80 tüm akvaryumcularda var. Alabalık yemi dersen 100 gr lık paketlerde satıyorlar. boyutları fark etmiyor nohut büyüklüğünde olması şart değil. küçük boncuk şeklindede satılıyor. kahverengi ve kokusunun ciğerimsi olmasına dikkat et yeter.😉

ne yazik ki türkiyede istediğimiz alabalık kaşıklarını bulamıyoruz.

tedarikçiler de ulaşamadıklarını söylüyorlar.

özellikle acme nin kastmaster serisine ulaşamıyoruz.

bulsak bile fiyatlar biraz kabarık oluyor.

e-baydan istersek kargo, gümrük vs sorun oluşturuyor.

çözümleri bekliyoruz.

Back