Alabalık Avcısı Yılanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mumuk06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mumuk06

Aktif Üye
Tepki
597
Ödül
103
Merhaba kıymetli hobidaşlar. Alabalık avında ilk kez şahit olup ve görüntülediğim bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Aniden karşıma çıkan ve kısa süreli soğuk ter attıktan sonra telefonu çıkararak kayıt etmeye başladığım yılan görüntüsünü sonuna kadar videoya aldım. Aslında iki tane yılan vardı. biri balığı yutmaya çalışırken öbürüde onun yanındaydı. Beni fark ettikten sonra oradan ayrıldı. Balık avlayan yılan ise yaklaşık 6 dakika gibi bir sürede tamamen yuttu. Ben balık avlayamazken onun güzel porsiyonluk balık avlaması çok iyiydi. Doğanın harika dengesi av avcı ilişkisi içerisinde her canlı nasibini bir yerden karşılıyor. Yalnız yılanın zehirli yada zehirsiz olduğunu bilmiyorum . Muhtemelen su yılanıdır diye düşünüyorum. Yalnız görüntülere hd kalitede bakarsanız tam yutma anında kobra şeklinde kulakları çıktı gibi. Oda beni baya bi ürküttü. İyi seyirler.

Tatlı suda balıkçlık yapanlar yılanlara alışık zaten Nedim 🙂 ben de ara sıra denk geliyorum bu tür olaylara.
Hamdi bey baraj kenarında falan çok denk geliyor ama genelde ot vb olmadığı için seni görünce hyvan zaten süzülüyor. burada balığı bırakıp kaçmadı yanındaki yılan gitti ama.

Hamdi bey baraj kenarında falan çok denk geliyor ama genelde ot vb olmadığı için seni görünce hyvan zaten süzülüyor. burada balığı bırakıp kaçmadı yanındaki yılan gitti ama.
Ağızında balık varken genelde kaçmıyorlar , yemeğe odakalanıyorlar galiba 🙂.

Yılan deyince ister istemez ürperiyor insan.
Aslında avlakta karşılaşabileceğimiz diğer canlıları tanımamız lazım ki hangisine aldırmayalım, hangisine görünmeyelim.

Yılanı gördüm ama ben derede alabalık avına çıkarken çakal sürüsünün üstüme oynayarak koştuğunu gördüm. Dayımla beraber olduğumuz için birbirlerimizi farkedince hemen kaçtılar. Hem tatlı birazda korkutucuydu🤣
(Kurt sanmıştım)

Yılan deyince ister istemez ürperiyor insan.
Aslında avlakta karşılaşabileceğimiz diğer canlıları tanımamız lazım ki hangisine aldırmayalım, hangisine görünmeyelim.
Abi aslında ben bu tarz derelerde en çok boz ayıdan tırsıyorum çünkü zaten çalılık zor olduğu için görmeden üzerine düşmek kötü olur mazallah🙁

Back