Alabalık Avcısı Yılanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mumuk06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yılanı gördüm ama ben derede alabalık avına çıkarken çakal sürüsünün üstüme oynayarak koştuğunu gördüm. Dayımla beraber olduğumuz için birbirlerimizi farkedince hemen kaçtılar. Hem tatlı birazda korkutucuydu🤣
(Kurt sanmıştım)
Emre bey ani çıkan her şey çok korkutuyor aslında. Bazen otların ayagıma dolaşması bile yetiyor🙂

Abi aslında ben bu tarz derelerde en çok boz ayıdan tırsıyorum çünkü zaten çalılık zor olduğu için görmeden üzerine düşmek kötü olur mazallah🙁
Biz tüfeksiz gezmeyiz. Maalesef hayvanlar aç olduğundan dolayı ayılar bile yayladan köylere indi. Sizin av yeriniz yine iyiymiş. Biz derenin 10 metre yüksekliğinde ki dik yamaçlardan geçiyoruz. Bir kere elimle dala tutunduğum sırada ayağım kaydı ve kendimi boşlukta 10 metre akan derenin üstünde buldum🤣🤣. Biraz fit biri olduğum için daldan tekrar aynı yere atlayış yaptım ama o anının korkusunu unutmuyorum.

Çoban köpekleri her yerde sorunlu. Çocuklar ve insanlar tek başına yaylada dolasamıyor her an saldırabilirler🙁

Sürü olmadan da geziyorlar abim. Salıyorlar hayvanları, başı boş köpekler ile toplanıp devriye atıyorlar sonra🙂
Evet geziyorlar ama sürü varken en tehlikeliler
Sürü olmadan da geziyorlar abim. Salıyorlar hayvanları, başı boş köpekler ile toplanıp devriye atıyorlar sonra🙂
Banada denk geliyorlar ara sıra 🙂 korkutunca kaçıyorlar en iyi yöntem onlara doğru koşmak yada yerden taş alıp atmak.

Evet geziyorlar ama sürü varken en tehlikeliler

Banada denk geliyorlar ara sıra 🙂 korkutunca kaçıyorlar en iyi yöntem onlara doğru koşmak yada yerden taş alıp atmak.
Abi onlara doğru koştuk diyelim. Köpekler kaçmadı mesela. Onlara doğru koşmaya devam edelim mi. Diyelim ki devam ettik. Aradaki mesafe kapandığında ne yapacağız. Önce biz mi ısıralım, yoksa köpektir ısırmak onun hakkıdır deyip bacağımızı ağzına mı verelim hayvanın 😂😂😂

Abi onlara doğru koştuk diyelim. Köpekler kaçmadı mesela. Onlara doğru koşmaya devam edelim mi. Diyelim ki devam ettik. Aradaki mesafe kapandığında ne yapacağız. Önce biz mi ısıralım, yoksa köpektir ısırmak onun hakkıdır deyip bacağımızı ağzına mı verelim hayvanın 😂😂😂
Daha üzerine koşupta kaçmayan köpeğe denk gelmedin 😂😂 , inşallah ta denk gelmem Nedim , denk gelirsem yazarım ne yapmamız gerektiğini 😂😂 😂😂

🙂 hızlı olan kazansın.

Back