Video Alabalık avı - takım ve yem bilgisi içerir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cancebeci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cancebeci

Daimi Üye
Tepki
748
Ödül
103
Merhaba arkadaşlar
Gerçekleştirdiğim bu güzel avı sizler için de görüntülemeye çalıştım.
Ben çok keyif aldım umarım sizler de izlerken güzel vakit geçirirsiniz.
İyi seyirler dilerim

Tebrikler Can
Hazırlığı bayaa zor bir avmış bu alabalık. 🙂
Önünde yüzenler de alabalık mı yoksa kefal ya da başka bir tür mü?

Tebrikler Can
Hazırlığı bayaa zor bir avmış bu alabalık. 🙂
Önünde yüzenler de alabalık mı yoksa kefal ya da başka bir tür mü?
Teşekkür ederim abim. Daha bu buz dağının görünen kısmı. Alabalık gerçekten zor bir balık. Spin avı yine neyse de dip avları gerçekten sıkıntı. Renk ve koku çok seçiyor. Bir gün yeşil renge geliyor bir gün turuncuya diğer gün bambaşka bir renge. Bu olay hamur, toplar ve silikon larvalar için de geçerli. Her gün neye geldiğini bulmanız gerekiyor. Ben genellikle farklı renk kombineleri ve aromalar katıyorum. Hatta çoğunlukla 2 farklı renk hamuru karıştırarak alacalı bulacalı bir hamur takıyorum ve muhakkak topları farklı renk ve kokulardan seçip takıyorum. Hamur sarımsak kokulu ise top muhakkak peynir kokulu oluyor. Yada tam tersi. Eğer doğru kombini bulmuşsanız 20 oltanın içinden sizin yeminizi seçiyor, bu kadar önemli. Bir önemli konu da misina. Kesinlikle %100 karbon liderlerle takımı kurmak fark yaratıyor.
Önde yüzen 2 tür balık var abim. Nadiren sarı siraz var büyük çoğunluğu bu bölgede karabalık olarak bilinen bir tür. Tıpkı alabalik gibi üzeri beneklidir ve alabaliga benzer. Tadı yok ama, yakalandığında çok çabuk bozuluyor bu yüzden kıymetli bir balık değil. Saygı selam

Son düzenleme:
Back