Alabalık Avı

Tepki
404
Ödül
83
merhabalar 2 ay öncesine kadar dere ağzında bulunan ve gördüğü herşeye atlayan alabalıklar artık dere içinde ve koca sürüler halinde olmalarına rağmen sadece sineklerle besleniyorlar canlı yemden solucandan çeşit çeşit sahtelerden döner kaşıklardan nede toby kaşıklardan haz etmediler sadece iki adet kandıra bildim hamdi abi ye sözüm vardı geride kalmasın diye paylaşmak istedim
kullanılan ekipmanlar
kamış okuma v system 300 cm 10 40gr
makine shimano sahara 4000fb
misine bulk line full zone ,31 lik
başarılı yem mepps 2 numara siyah kırmızı benekli olanı
hava açık güneşli su yaklaşık 3 4 derece pırıl pırıl
derinlik 1 mt den başlayıp 3 mt derin yeri balıklar en dite taş yanlarında ekleyip su üstünden gelen sinekleri su üstünde harika combalaklarla seyrine doyum olmayan bir manzara bıraktılar kameramda piller bitmişti 2 pozu zor çektim 😀 güzel bir video da paylaşmayı isterdim sahiden
bu arada balıkların sadece renk olarak değilde tad olarakta farklı olduklarını belirtmek isterim benekli olanı saman gibi iken düz renkli olan somon eti pembemsi ve de çok güzeldi

Dosyalar

• DSCF0080.jpg
    DSCF0080.jpg
    42.9 KB · Okunma: 25
  • DSCF0081.jpg
    DSCF0081.jpg
    40.2 KB · Okunma: 20
Hızır inan şimdi yine aklımdan geçtin, konuyu açarak benim dilimden kurtulmuş oldun 🙂

Tebrik ederim azimli balıkçı seni 😛

Kaşarlı, mantarlı, tereyağlı yapsaydın onları hızır🙂 suyuna bana bana yiseydin🙂 Tebrikler....

Tebrikler Hızır
Avı zevkli balıklardan biri de bu balık
Afiyet olsun

Kaşarlı, mantarlı, tereyağlı yapsaydın onları hızır🙂 suyuna bana bana yiseydin🙂 Tebrikler....

tereyağı mısır unu ile yaptım yine bandıra bandıra yedim abi 😀 kaçmaz ama lezzet farkı büyük bir uçurum gibi sahiden hiç aynı derenin balığında bu kadar fark olacağını sanmazdım

Back