Tunay bey desteğiniz için çok teşekkür ederim bahsettiklerinizi gayet iyi anladım haftasonu yeşilköy sahilde denemelere başlayacağım beraber vakit geçirmek isteyen arkadaşları beklerim.usta olmayarak bildigim kadarıyla cevap vereyim . at çek avı spin yada surf tipi avcılık kamışınız işi iş içinde uygun değil aslında yalnız surf gibi kullanmak isterseniz aksiyonu 100 150 gr demişsiniz ben nette sizin için aradım ama o kamışın atarında aynı kamışı bulamadım.elinizdeki kamışla fazla akıntı olmayan yerde rapala avı yapabilirsiniz bunun içinde bir makine gerek 6000 6500 lük idealdir.rapala için fazla pahalı olmayan (link)
(link) bu sahtelerde bakabilirsiniz pahalı olanlarda var elbette bütçenizi bilmedigim için bunları gösterdim örnek olarak bu bu rapala nasıl kulanılır dersenizvideolardan arastıra bilirsiniz rast gelsin 🙂 yardımçı olabildiysem ne mutlu bana
Murat Bey yeşilköy sizi epey yormuş anlaşılan 🙂 benide yordu saatlerce yemli bekleyip yosun aldım ama ben denemek istiyorum gelin beraber deneyelim 🙂Yeşilköyde spin ile birşey tutmanız oldukça zor bir ihtimal. O kamışlada bu iş olmaz. 10-40 civarı atarlı 270 cm civarında bir kamış ve buna uygun bir spin makinaso öneririm. Yer olarakta Üsküdar. Gün batımında orda olursanız bu ara spinde balığa ulaşmanız çok olası. Uygun fiyatlı olarak kendo, japanese marka sahteler olabilir. Renk beyaz, sarı beyaz uygun olur.
Murat Bey yeşilköy sizi epey yormuş anlaşılan 🙂 benide yordu saatlerce yemli bekleyip yosun aldım ama ben denemek istiyorum gelin beraber deneyelim 🙂
sizi dinledim cumartesi yenikapıya gittim 1. platformdaydım saat 15:00 18:00 arası 2 arkadaş yemli ile 0 döndük döndüğümüz saatlerde çok kalabalıklaştı fakat 10 kişiden 1i tek tük alıyorduYenikapıda park sorun değil. Yeni yapılan dolgu alanında otopark mevcut. Cankurtaranda biraz sorun olabilir.