Aldığım Yeni Teknem.

Öncelikle herkese selamlar. Aranızda yeniyim. Yalovadan yazıyorum adım kubilay.uzun yıllardır denize aşık bir kişiyim bu süre içinde deneme yanılma yöntemiyle en iyiyi bulmak için 3 tekne sahibi oldum ve malesef her defasında büyük memnuniyetsizlikler yaşayarak tekneleri satmak durumunda kaldım. En son geçen yıl marinboat samba modelini aldım ve geçen ay onuda sattıktan sonra yaklaşık 20 gün boyunca marmara bölgesindeki bütün fiber tekne üreticilerini gezip ürünlerini inceledim diyebilirim. En sonunda kararı mi tekposan 4.50 olarak verdim ve ciddi anlamda bu son teknem olacak. Uzun yıllar yalovada fiber üzerine imalat yapan 2017 yılından beri de tekne imalatina başlayan köklü bir firma. TSE fiber konusunda kalite kontrol gorevlendirmesini resmi olarak bu firmaya vermiş durumda. Tekneye gelince tam boy 4.52 en 170 ağırlık 230 kg iç derinlik 60 cm dış yükseklik 80 cm. Karina yan ve orta omurga çelik profil destekli. Inanın böyle bir fiber kalitesi olamaz. Adamlar resmen ömürlük tekne yapmışlar. 20 hp tohatsu motorla 2 kişi 43-45 km hıza ulaşıyor. Serpinti alma gibi bir sorun yok. Çok dengeli ve denizde mukavemetli bir tekne. Alacak olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Saygılar sunarım.
Hayırlı olsun iyi günlerde keyifli avlarda kullanın.

Back