aliağa av raporu

Denemek de güzel Hasan.
Sistemini bilemediğimiz için yorum yapmak zor ama her gidildiğinde hele hele spin yöntemiyle balık almak zaten mümkün değil.
Balık için bütün koşullar oluşmuş olsa bile olta attığınız esnada etrafta balık yoksa ne yapabilirsiniz ki?
Sonrakine rast gelsin

Hasan bende av raporu diye görünce hefesle açtım koca bi levrek fotoğrafı vardır diye kendin hayal kırıklığına uğramışsın benide uğrattın balık resmi göremeyince 🙂 ama üzülme inanıyorum yakında okuyacaz güzel bir levrek raporunu senin

Spin kamisimi aldiktan 7 ay sonra balik yakalayabildim.. Balik avi sabir ve kismet isi.. Yanyana 5 kisi atarken ortadaki kisi levrek aliyor, halbuki herkes hemen hemen ayni yere atiyor.. Uzun sure deneyip emek verip teknikleri ogreniceksiniz, gonul isterdi ki ilk seferde alin baligi ama malesef denizlerimiz o kadar zengin cesitlilige sahip degil.. Umarim en kisa surede yakalarsiniz..

bugün aliağaya spin avı için gittim bi vuruş bile alamadım sistem mim mi yanlış acaba
Spin avi gercekten sabir isi, tatilimde bende bir heves sabahin korunde hava aydinlanmadan hatta 3gun denedim (Marmaris ve Canakkale'de) tik yok, ama yinede guzeldi ilk gunku atislarimla 3. gun atisim arasinda cok fark oldugunu, sahte 16gr ile 21 gr ne kadar fark ettigini tecrube edinmis oldum. Belki sende yanlis yerlerde yanlis zamanlardaydin🙂 rast gelsin.

Balık yoktur Hasan.Levrek önce seni bir bulsun sende onu bulursun gittiğin yer Levrek yada başka avcı balıkların yakalandığı bir bölgemi çevre,ustalar ne alemde.Millet patır patır çekiyorsa o zaman üzülmeye başla.Yoksa meraya Avcı girene kadar sabah-akşam-öğlen ne zaman bulursan git dene hem meranı öğrenirsin hem ekipmanına alışırsın sahteler nasıl yüzüyor v.s Her mera farklıdır saatini suyunu ancak sık sık giderek tecrübe edeceksin.Suda balık olduğuna % 100 emin olana kadar kafanı takma ''hani bendemi hata var sahtemi çalışmıyor.''

Back