Aliexpres Mont Tavsiye

Ördek avına giderken giyilir ama Boğaz'da bununla takılmak bence biraz renk olarak sıkıntılı hele su devirde DEAŞ militani diye içeri alırlar
Benim bazukayi hem polis hemde jandarma kontrol etmişti zamanında 🙂

normal duz sıyah rengıde var gozukuyor stoklarında..

Hocam Selam.

Ben geçen sene Jack wolfskin in 3 in 1 montunu aldım.
çok memnun kaldım ve hala giyiyorum.

benden görüp baya kişi de aldı. onlarda memnun kaldılar. ama şuan aliexspress de bu mont yok. bulabilirsen almanı tavsiye ederim.

87149037119ce08c53aef7c015c3b7d5.jpg

e663c06c0a1b0a2b7c6f52d00a783618.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aliexpressde en cok satın alınan urun bu gozukuyor acaba nasıldır ?
(link)

urunu satın alan bır kısı bırde vıdeo cekmış

Hocam Selam.

Ben geçen sene Jack wolfskin in 3 in 1 montunu aldım.
çok memnun kaldım ve hala giyiyorum.

benden görüp baya kişi de aldı. onlarda memnun kaldılar. ama şuan aliexspress de bu mont yok. bulabilirsen almanı tavsiye ederim.

87149037119ce08c53aef7c015c3b7d5.jpg

e663c06c0a1b0a2b7c6f52d00a783618.jpg

Eyvallah dostum yoksun ortalıklarda Nasıl gidiyor

Erhan hocam Çinlilerin tekstiline pek güvenme derim... Bende bir tşört almıştım... Kullanılan malzeme ve dikişler kötü çıktı... Tekstil konusunda bizim mallar çok daha iyidir diye düşünüyorum...

İyidir hocam iyi gidiyor seni sormalı. yoğun bir sene geçiriyorum. çok vaktim olmuyor.

Bildiğin gibi dostum bende de vakit var ama bizim mera iyice kısırlaştı Başka yerler keşfettim ama oralar da bize nazlanıyor
Bu sene Boğaz'a takılmayı düşünüyorum vaktin olursa haberleşiriz
İkizleri op benim icin
Şimdi adını unuttum bizimle ava gelen abiye selamlar

Erhan hocam Çinlilerin tekstiline pek güvenme derim... Bende bir tşört almıştım... Kullanılan malzeme ve dikişler kötü çıktı... Tekstil konusunda bizim mallar çok daha iyidir diye düşünüyorum...

Aslında Bende senin gibi düşünüyorum ama adamların bazı ürünlerde fiyatları uygun ve modelleri cok hos
Onur hocamın gönderdiği model cok güzel ama piyasada yok
Decatlon da bir model beğendim ama tek renk ben daha jan jan li seviyorum

Aslında Bende senin gibi düşünüyorum ama adamların bazı ürünlerde fiyatları uygun ve modelleri cok hos
Onur hocamın gönderdiği model cok güzel ama piyasada yok
Decatlon da bir model beğendim ama tek renk ben daha jan jan li seviyorum
Ben montu alalı 1 sene oldu. dikiş, kumaş ve aksesuar kalitesine 10 üzernden 9.5 verirsin. dojunduğunda kaliteyi hissettiriyor. 1 senedir avda dağda bayırda giyiyorum. ne dikiş attı ne su aldı. polarını çıkarınca harika yağmurluk oluyor ve poları çok kaliteli ben 3 defa yıkadım. daha nekadar yıkanır bilemem ama benden sonra alan 3 arkadaşom oldu hepsi de memnun. 2 tane daha alacaktık ama ürün satışa kapandı. bu montu satan 1 satıcı vardı oda mağazayı kapatmış. eğer rastlarsan düşünmeden al hocam.

76313facda2d2641fcc4a74ab491a880.jpg

d4e60030d40882c490f217b77ed7b9f7.jpg

Sağlam,su geçirmez %100{fermuar dahil} termo, ve hava sirkilasyonu olan ürünler tercih edilmeli.Ayağa giyilecek bot vs.aynı özellikleri taşımalı.

Bakınız gore tex.

Back