aliexpress 11.11 indirimleri

indirim kuponlarını onlar hesabından mı düşüyor yoksa sen mi işliyorsun onu bir yere

Valla bende daha önce hiç almamıştım buradan. Çok karışık geldi bana, belki sistem akışını neyin nasıl olduğunu bilmediğimiz içindir. Aslında bilen bir arkadaşımız kısa bir video çekerek bizlere anlatabilirlerdi. Bir daha ki indirim için bunu yapalım lütfen 🙂 bende epey şey seçmiştim almak için ama iptal ettim. Toplam tutar 73.6 $' dı, indirimli halini topladığımda 42.1 $ yapmıştı.. Ama iptal ettim bilmediğim için..

şuan düzdün çalışıyor sistem sıkıntı yok kendinize hakım olun 😀

Kalitesin bilmiyorum ama sanırım aşağıdakileri yedek olarak alacağım,
Kafa lambası:
(link)

Livar:
(link)

Kafa lambasının fiyatı 5 küsür usd den 098usd ye düşmüştü, şimdi bu üründeki indirim kalkmış, ya yaptıkları hatanın farkına vardılar ya da sistemde bir sıkıntı var.

Kafa lambasının fiyatı 5 küsür usd den 098usd ye düşmüştü, şimdi bu üründeki indirim kalkmış, ya yaptıkları hatanın farkına vardılar ya da sistemde bir sıkıntı var.
1 saniyede bitti o iş şerefsiz sistem..direk ödemeye geçtim 14 dolar oldu..genelde öyle zaten ben indirimden ziyade zaten alacağım şeyler vardı nedir 7 dolar kupon olmuş dol ek ..

Back