aliexpress 11.11 indirimleri

Hediye istemek hiç aklıma gelmemişti. tşk.

ben bu satıcıdan 90mm ve 70 mm sahtelerden 40 taneden fazla aldım bir ara dolar düşüktü bide 20 dolara 2 dolar indirim 25/8 indirimi ayrıyetten ilk siparişimde kargonun içinden 30 dolara 5 dolarlık indirm QR kod çıkmişti baya uyguna geldi, gelen hediye rapalardan fazla bişey beklememek lazim tutulmayan değişik rapalalar gönderiyorlar fırsatım olursa hediye gelen urunlerin resmini çeker atarım

Ahmet Bey, Ama ben de 9 USD ye aldığım 300metre ip misinayı tam 3 yıl kullandım 😉 1-2 ay önce Üsküdar da çocuk balığa bakıyım derken ip makaranın arkasına geçmiş, fark etmeden sarınca düğüm oldu, kurtarayım derken olan küçük bir düğüm sonraki atışta kusmaya yol açtı. Bu pahalı bir ip misina olsaydıda aynısı olurdu. Hiç üzülmeden yedekteki 500metreyi çıkarıp sardım.
İp misinanın pahalısı ile ucuzu arasında bazen gözle görülür fark olmuyor. Tek dikkat etmek gereken kendini ispatlamış uygun ürünü bulmak.
Kaliteli ucuz ürünü bulmaktan daha iyi bir şey yoktur. Ama onu bulmak mesele, siz bulduysanız ne mutlu size. Bu tabiki tadından yenmez 😉

bende bunları alacam indirim kuponum olduğu için 20ye tamamlamaya çalıştım. size tavsiyem kaçırmayın bu indirimleri

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

600 tane olan iğneler fiyatının çok üstünde yaz başında almıştım 4 küsür dolardı iğnelerin boyutları ufak ama kaliteli köstek mırmır çupra vs baya baya götürür sizi 10 liraya bedava..Kafa lambasıda fenaymış ondan alayım 84 sentnedir 😀

10 Dolarlık indirim Kuponları çıkar çıkmaz bitmişti Gene gelmiş haberiniz olsun şimdi gördüm Coin varsa alın.

toplam 7 dolar kuponum var şu anda yalnız 5 dolarlık kuponu kullanabilmek için 30 dolar harcamanız gerek 🙂

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

bunlarda benim sepetimde olanlar 🙂

turna avında kullanmak için eliexpresten tavsiye bekliyorum bunun gibi