sessizdenizci
Daimi Üye
Neyseki az önce bitti 🙂battık resmen 😀
Neyseki az önce bitti 🙂battık resmen 😀
çok tehlikeli bir durum 3-5 dolar derken 350 tl yi geçmişim 😀 dahada alacaktım dur dedim kendi kendimeNeyseki az önce bitti 🙂
Ben demiştim ipin ucunu kaçırmayın, yoksa 11.01 zor gelir diye 😉çok tehlikeli bir durum 3-5 dolar derken 350 tl yi geçmişim 😀 dahada alacaktım dur dedim kendi kendime![]()
aslında aliexpresi aktif kullanıyorum sadece bende yurtdışı alışveriş işi hobi gibi bişey oldu seviyorum, aliexpreste 24 geri bildirim, 2 madalya, A3 seviyesinde 1188 puanım var bu aldıklarımla 1500 geçer diye tahmin ediyorum 🙂Ben demiştim ipin ucunu kaçırmayın, yoksa 11.01 zor gelir diye 😉
En iyisi sanal karta bir miktar yükleme yapmak ve alış verişte sanal kart kullanmak. Hem şu kadar gün sonra limit sıfırlansın diyebiliyorsun, dolayısı ile sadece alış veri yapacağımda limit aktarıyorum. Numara vs internette çalınsa bile içinde limit olmadığı için güvenli.
Hem böyle oradan buradan parçalı alış veriş toplam belirli bir limitle kendinizi sınırlayabiliyorsunuz 🙂
aynen beklemesi takip etmesi, istanbula giriş yapması gelmesi açması ayrı bir zevk hobi oldu galiba bizde 🙂Yurt disi alisveris sigara gibi 2009 da bir tattim hala muktelasiyim o gelen paketi acmak ayri bir zevk 🙂
aslında cep telefonu alınabilir posta yolu ile ama bütün satıcılar Türkiye ye girişi yasak olduğu için gönderim yapıp risk almak istemiyorlar çok düşük ihtimalle takılmaya bilir çünkü aşırı derece yurtdişi alışveriş yapılıyor gümrük memurunun gözünden kaçabilir normalde elk sıgara ve pillerde yasak ama %90 takılmadan ulaşıyorValla donanimhaberde bir konu var guzel urunlerde paylasiliyor birde cep telefonu falan alabilsek daha zevkli olcak aslinda 🙂
Çok yaşa, sesli güldüm 🙂Yurt disi alisveris sigara gibi 2009 da bir tattim hala muktelasiyim o gelen paketi acmak ayri bir zevk 🙂