gitmek gerekmiyor sanırım; ptt’de ödeme çıkıyor. getirdiklerinde kargo ücreti üzerinden ödeme açalır gibi ödeyip alıyorsunuz. ama satıcı ile konuşun hem indirim yapsın hem de faturaya ucuz yazsın ki vergi az çıksın.Bende jig almak istiyorum 7-8 adet 262 tl tutuyor kargo ucretsiz diyor ama vergi olayini hic bilmiyorum.gumruge falan gitmek gerekirse zamanim yok maalesec
ettim şeref abi, özellikle baktım. 34 lira kesildi. ekstra bir kesinti de olmadı ki olursa mesaj geliyor zaten. 40 küsür lira hediye çeki verdi, 7 küsür de mağaza on indirimi vardı, adamla iletişim kurdum kargo ücretini sıfırladı, toplam 34 lira oldu.Şimdi linke girdiğimde fiyat çok farklı çıkıyor.
KK ekstreni iyice kontrol etmeyi ihmal etme..
Çok ilginç.. Ya baştan düdüklüyorlar, ya bir katakulli var.. Anlamadım bir şey.ettim şeref abi, özellikle baktım. 34 lira kesildi. ekstra bir kesinti de olmadı ki olursa mesaj geliyor zaten. 40 küsür lira hediye çeki verdi, 7 küsür de mağaza on indirimi vardı, adamla iletişim kurdum kargo ücretini sıfırladı, toplam 34 lira oldu.
dün de akif abi ile konuşuyoruz, o da bana “bundan sonra senin adın ölücü hakan” dedi. neymiş de üzerinde çizik olmayan çok az kullanılmış daiwa fuego lt 1000d (üzerine ip sarılı) + 1 tane kendo zero 60mm + 1 tane mini jig + 1 tane pembe savage gear micro sandeel kit + 1 tane yine savage gear sardine renk 4 gramlık 3d vib yemi toplam 550 liraya almışım.Çok ilginç.. Ya baştan düdüklüyorlar, ya bir katakulli var.. Anlamadım bir şey.
Bir daha bir şey alırken linki sana göndereceğim. 😀
Çok bile vermişsin. En fazla 300 lira ederdi.. 😀dün de akif abi ile konuşuyoruz, o da bana “bundan sonra senin adın ölücü hakan” dedi. neymiş de üzerinde çizik olmayan çok az kullanılmış daiwa fuego lt 1000d (üzerine ip sarılı) + 1 tane kendo zero 60mm + 1 tane mini jig + 1 tane pembe savage gear micro sandeel kit + 1 tane yine savage gear sardine renk 4 gramlık 3d vib yemi toplam 550 liraya almışım.
hayır abi allah rızası için sen söyle, bunun nesi ölücülük 🙂
abi işte 520 liraya mal edecektim, bir teknik aksaklık çıkınca 550 oldu. buna üzülürken söyledi akif abi “520 olmadı diye üzülüyorsun” diye 😂Çok bile vermişsin. En fazla 300 lira ederdi.. 😀