Aliexpress

Sahteler 8,3 cm ve 7,1 g. Aynı firmanın (wlure) 5,3 gram olanları da vardı ama bir kayıt hatası ile böyle oldu. Zararı da yok, benim hoşuma gittiler.. Ama iğneleri 8,3 cm'lik sahtelere göre biraz büyükçe... Bu iğneler sadece palamutta kullanılabilir..

Bir dahaki sefere aynı ipten alır mıyım bilmiyorum.. 0,14 mm'ye göre çeker değeri fazla diye özellikle bunu almıştım. Zaten sağlam gibi de duruyor. Şok düğümü sırasında kendini belli etti. Makaradan boşalması da çok iyi.. Ama su tutma eğilimi beni rahatsız etti..

Arkadaslar aliexpres ten lrf icin iğne almak istiyorum. Fakat mabura gibi silikonlar icon kan numara almalıyım kistirma kurşunla kullanacam. Berkley gulp gibi sahteleri kullanmak için.

Hayırlısı olsun üstad bol trofeli avlarda kullanmanız dileğiyle . Birde sarı renkden çok almissiniz beyaz renkde çok guzelmis fakat ondan 1 adet almissiniz 🙁

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim.. Evet, beyazdan 1 tane aldım. Elimde fazla miktarda beyaz vardı zaten ama ben asıl sarıya vurulmuştum resimlerinde. Fakat ürünler elime geçince 2 tane aldığım altı yeşilimsi sarı, üstü siyah olana bayıldım. Diğerlerinde olmayan mükemmel bir epoksisi var. Zaten fotoğrafta da pırıl pırıl çıkmış.

Back