Aliexpress

Arkadaşlar kafa lambasını çin malı almanızı pek tavsiye etmiyorum. Hele hele şarjlı olanları hiç tavsiye etmiyorum. En üst modelinden aldım, memlekete götürdüm bir kez kullandım ikinci kez açmaya çalıştığımda açılmadı. Aydınlatması çok fena epey aydınlatıyor ama pilde ona göre çok çabuk bitiyor. Ben memleketten geldikten sonra babam yeniden çalışmaya başladığını söyledi, ama benim o an ihtiyacımı görmediği için bir anlamı kalmadı. Ben şimdi fenix marka alman malı bir kafa feneri aldım. İki adet alkalin pil ile çalışıyor ve neredeyse bir takım pil ile kesintisiz olarak epey bir süre kullanabiliyorum. Neredeyse 10 avda bir ancak pil değiştirme ihtiyacı duyuyorum.

(link)
Elektronik cihazlarinizin bozuklukları icin bana muracaat edebilrsiniz. Ben hallederim. Tüm sitedeki arkadaşlarıma da burdan duyurulur.

aliexpresten alınan sahteler iş yapıyor mu yaa balık alan var mı? varsa hangileri ile aldı 🙂

aliexpresten alınan sahteler iş yapıyor mu yaa balık alan var mı? varsa hangileri ile aldı 🙂
Neden iş yapmasın güzel sahte her yerde iş yapar.Sırf ucuz diye rastgele ürün almamak kaydı ile..Misal hedef levrek ise bunlar nasıl iş yapmasın
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Yada Bearking/Trulinoya sahteleri zaten bir çok kez paylaşıldı anlatıldı resimlere geri dönüşlerine iyi baktıktan sonra doların fiyatına rağmen hala tonla güzel ürün var.

(link)
Şunu Kabura markası adı altında bize 30 liraya çakıyorlar..3 dolar kargo dahil tekli alımda..Sahtelerin kaç liraya ithal edilip nasıl kazık sokulduğunun ufak bir örneği adama sorduğunda Anlaşma gereği sizin ülkenize satamıyoruz diyor..Bildiğin kabura işte burdan ithalatçısına saygılarımı sunuyorum size 1-1.5 dolara bile gelmeyen ürünleri doları bahane edip 30 liraya satmaya devam.

Neden iş yapmasın güzel sahte her yerde iş yapar.Sırf ucuz diye rastgele ürün almamak kaydı ile..Misal hedef levrek ise bunlar nasıl iş yapmasın
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Yada Bearking/Trulinoya sahteleri zaten bir çok kez paylaşıldı anlatıldı resimlere geri dönüşlerine iyi baktıktan sonra doların fiyatına rağmen hala tonla güzel ürün var.

(link)
Şunu Kabura markası adı altında bize 30 liraya çakıyorlar..3 dolar kargo dahil tekli alımda..Sahtelerin kaç liraya ithal edilip nasıl kazık sokulduğunun ufak bir örneği adama sorduğunda Anlaşma gereği sizin ülkenize satamıyoruz diyor..Bildiğin kabura işte burdan ithalatçısına saygılarımı sunuyorum size 1-1.5 dolara bile gelmeyen ürünleri doları bahane edip 30 liraya satmaya devam.
24 parçalık silikon çok hoşuma gitti tatlı tuzlu her suda iş yapar ekledim listeye.. 🙂

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

(link)

Daha önce yeterince paylaşıldı ama balık alınan 2 üründe ben hatırlatayım...
(link)
(link)

çok teşekkürler sağ olun denemekte fayda var cümleten rastgele

Back