Aliexpress

Hem bi çıtır indirim varken hemde 19 dolar üstü 2 dolar indirim kuponu varken bulunsun diye aldık bakalım..
(link)
(link) özellikle J renk can yakar bence
(link)
(link)
(link)
(link)
(link) 1 dolara bence bedava resimleri ve renkleri çok güzel duruyor can yakar
(link) Beyaz ve mavi yanaklı 70 cente göre bence bedavanın bedavası boya kalitesi çok iyi tatlı suda bence iş yapar.

Uzun bir aradan sonra lrf için bir kaç sipariş geçtim. Ürünler inşallah elime ulaşırsa burada paylaşacağım.

Güle güle kullanın.. Ben de çok beğendim, levrek alır bunlar bence. Ürünlerin linkini atabilir misiniz?

Tesekkurler. Link bu ama farkli saticilarda da bulunabiliyor.

Sealurer balıkçılık cazibesi 6 adet/grup yumuşak cazibesi 2.2g/7.5 cm swimbaits balıkçılık için shad balıkçılık solucan jig kafa yumuşak cazibesi sinek balıkçılık bait
(link)
(from AliExpress Android)

Hem bi çıtır indirim varken hemde 19 dolar üstü 2 dolar indirim kuponu varken bulunsun diye aldık bakalım..
(link)
(link) özellikle J renk can yakar bence
(link)
(link)
(link)
(link)
(link) 1 dolara bence bedava resimleri ve renkleri çok güzel duruyor can yakar
(link) Beyaz ve mavi yanaklı 70 cente göre bence bedavanın bedavası boya kalitesi çok iyi tatlı suda bence iş yapar.

Silikonlar tam bir levrek avcisi. En sondaki tatli suda ne varsa alir.

Bu arada aliexpress uzerinde iplerde indirim var moster w8 seaknight'in bir urunu 8 kat 500 metre ip 16 17 $ civarinda gayet uygun ve guzel bir urun yapisi da gayet ince yapili ve yuvarlak.

Back