Aliexpress

Evet 2 arkadaş getirtmişti.İkisininde içinden gıcırtı sesi geliyordu.
Bu gün üsküdarda güzel bir hava vardı.Gözlerim seni aradı.Herkese seni sordum.
Fırat dye genç bir arkadaşla muhabbet ettik.
Sabah herkes çapari ile kraça alırken barış adlı arkadaş rapala atıyordu 3 sarıkanat aldı birini düşürdü.
Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama en son Üsküdar'a balık için gittiğimde Barış abi de ordaydı, tanıştık. Hafiften esmer, trakya şiveli iyi bir abi. Millet istavrit tutarken o kararlı bir şekilde dişli için uğraşıyordu.O da dişli sevdalılarından gördüğüm kadarıyla, tutmasına sevindim

Makasimiz geldi..
63d387918e8e07c986116fcad35b87e2.jpg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balıkçılık Yem 3 adet/grup balıkçılık yumuşak yem 7 renk balıkçılık cazibesi mücadele Yumuşak lures 7.5g 8.5 cm Balıkçılık bait 158
(link)
(from AliExpress Android)
Arkadaşlar bu silikonların sarı sırtlı olanından sipariş verdim. Geri dönüşleride gayet iyi ve kaliteli ürünlere benziyor. 3 tane paket içeriği yaklaşık olarak tanesi 2 tl ye geliyor. Sizce benim aldığım dışında diğer renklerden hangisi iş yapar tuzlu suda??

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balıkçılık Yem 3 adet/grup balıkçılık yumuşak yem 7 renk balıkçılık cazibesi mücadele Yumuşak lures 7.5g 8.5 cm Balıkçılık bait 158
(link)
(from AliExpress Android)
Arkadaşlar bu silikonların sarı sırtlı olanından sipariş verdim. Geri dönüşleride gayet iyi ve kaliteli ürünlere benziyor. 3 tane paket içeriği yaklaşık olarak tanesi 2 tl ye geliyor. Sizce benim aldığım dışında diğer renklerden hangisi iş yapar tuzlu suda??

suyun durumuna göre hepsi iş yapar

Suyun durumuna göre renklerden örnek verebilir misiniz?? Hangi suda hangi renk gibisinden??

Bulanık suda yeşil sarı mavi şeffaf gündüz berrak suda sırtı karamel olan berrak bulanık fsrketmez diğerleri gündüz iş yapar

(link)
(link)
Güneşten, rüzgardan korunmak için maske. Tek endişem dikkat çekmesi. Lacivertten sipariş verdim. $1.69
Balaclava diye aratıp başka çeşitlerini de bulabilirsiniz

(link)
(link)
100'lü klips, en ufak boyu 12mm. $1.9

(link)
(link)
100'lü fırdöndü, 12mm, $1.46
Aslında fırdöndü ve klips için fladen marka kullanıyordum ama daha ekonomik olduğu için denemek istedim.

Bunlar son siparişlerim, inşallah kısa zamanda gelirler

Son düzenleme:
Back