Aliexpress

(link)
(link)
(link)
(link)
bende bunları almayı düşünüyorum.
arkadaşlar buradaki ürünlerden 3. sıradaki su üstü sahteler iş yapar mı (tatlı su turna avı) ve 4. sıradaki ip misinadan 0.16mm olan mı yoksa 0.20mm (tatlı su turna avı) olanı mı almak daha iyi olur ?

ben su üstü sahte ile hiç turna yakalamadım. genelde yüksek dalarlı sahtelerle hep yakaladım.

ben su üstü sahte ile hiç turna yakalamadım. genelde yüksek dalarlı sahtelerle hep yakaladım.
Abi dalarlı sahtelerim varda su üstü sahtem yok elimde bulunması açısından sazlık aralarını falan yoklamak için su üstüde bulunsun diyorum 🙂

Abi dalarlı sahtelerim varda su üstü sahtem yok elimde bulunması açısından sazlık aralarını falan yoklamak için su üstüde bulunsun diyorum 🙂
evet bulundurmak lazım. ben çok denedim hiç denk gelmedi su üstüne. bölgeden bölgeye farklılık gösteriyor. iş yapar illaki.

turnada su üstü sahte ile ne duydum ne gördüm.. genelde çekince dalan bırakınca su üstüne cıkan sahtelerı kullanırlar ... lakın usami combo pop turnada cok etkılı oldugunu duydum ...

turnada su üstü sahte ile ne duydum ne gördüm.. genelde çekince dalan bırakınca su üstüne cıkan sahtelerı kullanırlar ... lakın usami combo pop turnada cok etkılı oldugunu duydum ...
Çok fazla video falan yok zaten su üstü için ama izlediğim videolardada var su üstü ile alınan çantada bulundurmak amaçlı alınabilir kanaatindeyim, evet usami combo pop ve rapala x rap önerenler baya var.

Malesef indirimler çakma normal indirimleri kaldırmışlar app indirimi koymuşlar zaten o ürünler 340 gün o fiyata satılıyor arada 3-5 şişirip çakma fest yapıyorlar..300 milyar dolarlık bir firmaya yakışmayan hareketler.

Malesef indirimler çakma normal indirimleri kaldırmışlar app indirimi koymuşlar zaten o ürünler 340 gün o fiyata satılıyor arada 3-5 şişirip çakma fest yapıyorlar..300 milyar dolarlık bir firmaya yakışmayan hareketler.

bazi ürünlerde indirim var gerçekten mesela goal marka ip 1000 metresi şimdi 13,97 dolar, daha önceki indirimde 12.37 dolardı normal fiyatı 16,00 dolardı sanırım ben geçenki indirimde 8 adet aldım 10 dolar kuponum vardı kuponuda sanırım 69 dolar üstünü kullanabiliniyor bide 2 dolar mağaza indirimi vardı 8*12.37=98,96 dolar -12 dolar indirim 86,96 dolar yapıyor dolar o zaman 2.95 di sanırım 86,96*2,95=256,53 tl bolü 8 :32,06 tl yani ben 1000 metre ipin tanesini 32,06 tl ye almış oldum şimdi 8 adet almış olsan 10 dolar kuponla birlikte tane adedi 37 tl ye geliyor 1000 metre ip yani bedava sayılır 🙂 bazı ürünlerde indirim söz konusu değil tabi aliexpresten kaynaklı değil mağazadan kaynaklı oluyor

Back