Aliexpress

Fotolar çok iyi çıkmadı tabletin pili zayıf dolsun daha düzgün fotoğraflayacağım.. Ürünler gayet güzel... TR'deki çakmalar 5 basar 🙂
aksiyon ve erim önemli olan cok guzel gorunuyor yorumları iple cekıyorum bence guzel bır onerı sunmuşşum 😛

Su üstülerde erim sorunu genelde olmuyor... Aksiyon istiyorsan hafta sonunu beklemen gerek 🙂 Bu arada bu mutlulukta senin payın büyük Enez teşekkürler 🙂 Yeni enikler olmuş kedi hissediyorum kendimi 🤣

Evet ön tafarda kafanın tam altından üste doğru delik var. Vardır bir bildikleri yüzdürünce göreceğiz artık 🙂
gercekten kalıtelı gorunuyor kıngdoom zaten pelikanın sahtelerını yapan fırma daha once bende bır ıkı alısverıs yaptım gercı memnun kalamadım pek 😛 sevındım hakıkaten bende

Evet ön tafarda kafanın tam altından üste doğru delik var. Vardır bir bildikleri yüzdürünce göreceğiz artık 🙂

Hayırlı olsun, o kafanın altından üste doğru olan delikle ilgili; buna benzer bir sahteyi incelerken okumuşum, su alttan girip üstten çıkarken suyun içinde minik baloncuklar oluşturuyormuş, cazibeye cazibe katmak için heralde.. 🙂 bu sahte bildiğim kadarıyla yüzeyden su sıçratarak geliyor dimi @Abdullah SÜRÜCÜ abi.. öngörülen daları aksiyonu hakkında bilgi verebilir misin..

Hayırlı olsun, o kafanın altından üste doğru olan delikle ilgili; buna benzer bir sahteyi incelerken okumuşum, su alttan girip üstten çıkarken suyun içinde minik baloncuklar oluşturuyormuş, cazibeye cazibe katmak için heralde.. 🙂 bu sahte bildiğim kadarıyla yüzeyden su sıçratarak geliyor dimi @Abdullah SÜRÜCÜ abi.. öngörülen daları aksiyonu hakkında bilgi verebilir misin..
Ayrıntılı fotoğraflar aşağıda... Yüzüşü ve deliklerin ne işe yaradığı ile ilgili hafta sonu video çekebilirsem yükleyeceğim...

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Back