Aliexpress

bu urunun lınkını alabılırmıyım varsa tamda ıstedıgım urum lrf ıcın sahte arıyısındayımda dalarlı dahte lazım bana 1,5-20 mtre hatta 2,5 3metre daları olan sahteler lazım..
Buyurun hocam;
1 ADET Balıkçılık Minnow Cazibesi 9 CM 8G Uzun Dil Isca Yapay Wobbler Pesca Balıkçılık Plastik Sazan Sert Yem Crankbait
(link)
(from AliExpress Android)

Derin dalarli 2.5 m dalarli gibi mesela bu sahterle lrf kamışı ile kullandığınız kamış don lastiği gibi esner ne aksiyon verebilirsiniz ne de balık vuruşlarını algılarsınız.. 🙂

Lrf icin glow tip alan var mi?
Look what I found on AliExpress
(link)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aliexpresste ilk defa sorun yaşadım.. 20 gün oldu ürünün kaydı yok... Satıcı kaybolduğunu ürün iadesini iste diyor.... Uyuşmazlık açtım ama bir yerde talebinizi ayrıntılı yazın diyor... İngilizce yazdım kabul etmiyor. Cince istiyor... Çeviriciden onu denedim oda olmadı 🙂 Bu bölümün nasıl geçileceği konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...

(link)

Aliexpresste ilk defa sorun yaşadım.. 20 gün oldu ürünün kaydı yok... Satıcı kaybolduğunu ürün iadesini iste diyor.... Uyuşmazlık açtım ama bir yerde talebinizi ayrıntılı yazın diyor... İngilizce yazdım kabul etmiyor. Cince istiyor... Çeviriciden onu denedim oda olmadı 🙂 Bu bölümün nasıl geçileceği konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Kaydı yok derken abi?

Airmail ile gönderilen ürünler 10 gün içinde posta kayıt sistemine düşüyor... Gerek PTT de gerekse (link) görünüyor... AMa bu adamın ürünü hiç bir şekilde ortada yok... Zaten en son ürün alan adamda kötü yorum yapmıştı 🙂

Back