bu urunun lınkını alabılırmıyım varsa tamda ıstedıgım urum lrf ıcın sahte arıyısındayımda dalarlı dahte lazım bana 1,5-20 mtre hatta 2,5 3metre daları olan sahteler lazım..Bu ürün tam olarak ne içindir damak çok uzun? 60851 dosyayı görüntüle
Buyurun hocam;bu urunun lınkını alabılırmıyım varsa tamda ıstedıgım urum lrf ıcın sahte arıyısındayımda dalarlı dahte lazım bana 1,5-20 mtre hatta 2,5 3metre daları olan sahteler lazım..
Buyurun hocam;
1 ADET Balıkçılık Minnow Cazibesi 9 CM 8G Uzun Dil Isca Yapay Wobbler Pesca Balıkçılık Plastik Sazan Sert Yem Crankbait
(link)
(from AliExpress Android)
Bilinen bir satıcı pek renk kalmasada (link)bu urunun lınkını alabılırmıyım varsa tamda ıstedıgım urum lrf ıcın sahte arıyısındayımda dalarlı dahte lazım bana 1,5-20 mtre hatta 2,5 3metre daları olan sahteler lazım..
Kaydı yok derken abi?Aliexpresste ilk defa sorun yaşadım.. 20 gün oldu ürünün kaydı yok... Satıcı kaybolduğunu ürün iadesini iste diyor.... Uyuşmazlık açtım ama bir yerde talebinizi ayrıntılı yazın diyor... İngilizce yazdım kabul etmiyor. Cince istiyor... Çeviriciden onu denedim oda olmadı 🙂 Bu bölümün nasıl geçileceği konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...