bencede yeterli ben 2 olanını aldım çok kalın 1 iyidir0.16 ya denk geliyor yeterli
Benim Mega 8 1 yılda çekeri düştü diğer arkadaşlarda durum nedir bilemiyorum..5 kilo çekerden 3-3.5 kiloya düştü 1 yılda..Diğer marka iplerdede böyle bir kayıp oluyormu test eden oldumu 1-2 yıldan sonra çekerde bariz bir azalma olabiliyormu..İpin yapısı yumuşaklığı hala güzel olsada çekerdeki azalmayı dijital tartıda 5-6 kere test ettim üzerinden baya boşalttım alttakilerde aynı durumda sezona 3-4 kilo çekerli bir iple girmek istemediğimden değiştiricemBu ipi alıp kullanan var mı?
8örgülü içinde bu mu iyi yoksa Mega8 mi?
(link)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben kullanıyorum herhangi bir sorun teşkil etmedi şimdiye kadar, fiyat uygunsa alınabilir.Bu ipi alıp kullanan var mı?
8örgülü içinde bu mu iyi yoksa Mega8 mi?
(link)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim Mega 8 1 yılda çekeri düştü diğer arkadaşlarda durum nedir bilemiyorum..5 kilo çekerden 3-3.5 kiloya düştü 1 yılda..Diğer marka iplerdede böyle bir kayıp oluyormu test eden oldumu 1-2 yıldan sonra çekerde bariz bir azalma olabiliyormu..İpin yapısı yumuşaklığı hala güzel olsada çekerdeki azalmayı dijital tartıda 5-6 kere test ettim üzerinden baya boşalttım alttakilerde aynı durumda sezona 3-4 kilo çekerli bir iple girmek istemediğimden değiştiricem