Aliexpress

bide bunlar telefon tamiri için ama sonuçta iş görüyor

bende youtubede gordum takıp ettıgım bırısı var murat sen dıye bırısı cok duzgun bır turkcesı var serı ve duzgun konusuyor yaptıgı seylerde keyıfle ızlıyorum atolyesıde ınanılmaz duzen ıcersınde ve elınde her alet mevcut bıt pazarlarından dıger yerlerden arızalı urunler bulup onu tamır edıyor ve yapılısını anlatıyor keyıfle takıp edıyorum kanalını 🙂

Asagıdaki vıdeosunda atolyesındekı duzenı anlatıyor ve elındekı malzemelerı tanıtıyor.sendekı tornavıda setınıde 13,55 dakıkada anlatıyor .

Bu ipi alıp kullanan var mı?
8örgülü içinde bu mu iyi yoksa Mega8 mi?

(link)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim Mega 8 1 yılda çekeri düştü diğer arkadaşlarda durum nedir bilemiyorum..5 kilo çekerden 3-3.5 kiloya düştü 1 yılda..Diğer marka iplerdede böyle bir kayıp oluyormu test eden oldumu 1-2 yıldan sonra çekerde bariz bir azalma olabiliyormu..İpin yapısı yumuşaklığı hala güzel olsada çekerdeki azalmayı dijital tartıda 5-6 kere test ettim üzerinden baya boşalttım alttakilerde aynı durumda sezona 3-4 kilo çekerli bir iple girmek istemediğimden değiştiricem

Benim Mega 8 1 yılda çekeri düştü diğer arkadaşlarda durum nedir bilemiyorum..5 kilo çekerden 3-3.5 kiloya düştü 1 yılda..Diğer marka iplerdede böyle bir kayıp oluyormu test eden oldumu 1-2 yıldan sonra çekerde bariz bir azalma olabiliyormu..İpin yapısı yumuşaklığı hala güzel olsada çekerdeki azalmayı dijital tartıda 5-6 kere test ettim üzerinden baya boşalttım alttakilerde aynı durumda sezona 3-4 kilo çekerli bir iple girmek istemediğimden değiştiricem

SeaKnight ve SeaKnight Poseidon aldım, çekerde azalma olmadı. En az 2-3 yıl kullandım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back