2,3,6,8,10,13 Güzel renkler 10$ aşağı,yukarı kendoya yakın bir fiat.
9 dolara da bır baska bir satıcıda buldum şekil olarak blue blue galboza çok benzıyor2,3,6,8,10,13 Güzel renkler 10$ aşağı,yukarı kendoya yakın bir fiat.
Aksiyon kamerası ile çekimler bu kadar oluyor... Sahteyi görebilirseniz aksiyonu hakkında bir fikir verir 🙂 Bence renkler mükemmel, aksiyon güzel, erim iyi...
Yakaladı mı bunlar hocam?Seninkini bunlardan değildir 🙂 Bunlar Çin işi 2TL lik zoka 🙂 Eğer yarın akşam kalamar yakalarsa ne işe yaradığını söyleyecem 🙂 Yakalayamazsan vitrinlik 🙂
Teşekkürler cuma akşamı ve cumartesi sabahı yakalıyor mu görecez 🙂
Ben bu satıcıdan aldım ama daha ucuza satanlar vardı yanılmıyorsam 5 yada 6 dolar gibiydi...@Abdullah SÜRÜCÜ abi bu ürünün linkini bulamıyorum; hatırlıyor musun? Paylaşır mısın lütfen..
Abi teşekkürler yüzüşünü gördüm test etmişsin çok iyiydi, hiç vuran oldu mu bişey aldın mı..Ben bu satıcıdan aldım ama daha ucuza satanlar vardı yanılmıyorsam 5 yada 6 dolar gibiydi...
(link)
Gittiğim haftada hiç kalamar yoktu bu haftada av yapamadık cuma günü hava uygun olursa deneyeceğim... Maketler su alıyor öncede bağlantı yerlerine japon sürmek gerek... İş yapacağından eminim... Yapınca paylaşacağım...Yakaladı mı bunlar hocam?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece ilk aldığım hafta denedim favori sahtelerimden başka fırsat bulamadılar 🙂 Henüz av yapmadı ama bir denemede sahte hakkında karar vermek yanlış olur...Abi teşekkürler yüzüşünü gördüm test etmişsin çok iyiydi, hiç vuran oldu mu bişey aldın mı..