Aliexpress

(link)

(link)

(link)

(link)
bıldıgım kadarı ıle fly yapmak ıcın bunlar sahteye olmayabılır ama kaşık ustunde kullanılır... sılıkon serıtlerde neyde kullanılır bır fıkrım yok

Temmuz'da sipariş ettiğim 7 parça ürün teslim edilmedi hala. Buradan aldığım sadece 1 ürün elime ulaştı. Acaba benim lokasyonumdaki dağıtıcılarda mı problem var diye düşünmeye başladım.

4x.jpg

(link)

Bu linkten 500m 8 kat Sniper marka ip sipariş verdim. Akıllılar bana 4 kat yollamış. Mesaj yolladım refund yapmazsalar dispute açacağım

Perakende Bearking profesyonel balıkçılık mücadele, sadece promosyon balıkçılık lures, Ayı kral 128mm 14.8g, Minnow yem. sıcak modeli,
(link)
(from AliExpress Android)

Bunlar nasil acaba renkleri asiri hosuma gitti

Perakende Bearking profesyonel balıkçılık mücadele, sadece promosyon balıkçılık lures, Ayı kral 128mm 14.8g, Minnow yem. sıcak modeli,
(link)
(from AliExpress Android)

Bunlar nasil acaba renkleri asiri hosuma gitti
Bende yeterince var ve çok memnunum... Erimleri çok iyi... Barakuda ve levrek yakalama yetenekleri var 🙂 Tek sıkıntı bazıları su alabiliyor... Alt kısımdaki halkaların olduğu bölümlere japon ve benzeri yapıştırıcılar sürülmeli...

Bende yeterince var ve çok memnunum... Erimleri çok iyi... Barakuda ve levrek yakalama yetenekleri var 🙂 Tek sıkıntı bazıları su alabiliyor... Alt kısımdaki halkaların olduğu bölümlere japon ve benzeri yapıştırıcılar sürülmeli...

Tamamdir abi bunlardan alayim 5 6 tane sagolasin

Back