zaad
Daimi Üye
15 gün önce sipariş verdiğim 3.5 gramlık jighead lerim geldi bugün. Ürünler gayet kaliteli.
70589 dosyayı görüntüle 70590 dosyayı görüntüle
Güzel görünüyorlar, bereketli avları olsun; ürünlerin linkini alabilir miyiz?
15 gün önce sipariş verdiğim 3.5 gramlık jighead lerim geldi bugün. Ürünler gayet kaliteli.
70589 dosyayı görüntüle 70590 dosyayı görüntüle
İğneleri neden büyük yapıyorlar, bende renkli kafalardan aldım...
Suda denediniz mi ?Açıkçası bu sahte benim çok hoşuma gitti zor tutuyorum kendimi almamak için.Öte yandan çantada erimi iyi olmayan çin sahteleri falan da varken ne almaktan çekiniyorum.(link)
erim iyi aksıyon ıcın laf soylememem gormedım gece kullandımSuda denediniz mi ?Açıkçası bu sahte benim çok hoşuma gitti zor tutuyorum kendimi almamak için.Öte yandan çantada erimi iyi olmayan çin sahteleri falan da varken ne almaktan çekiniyorum.
Hocam bunlari 15 42 atarli kamisla atabilirmiyiz erim problemi olurmuerim iyi aksıyon ıcın laf soylememem gormedım gece kullandım
cok az olur yanı uygun olan atıyorum 8-27 gıbı bır kamış daha rahat atılabılır lakın benım kullandıgım da 15 40Hocam bunlari 15 42 atarli kamisla atabilirmiyiz erim problemi olurmu
Tesekkurlercok az olur yanı uygun olan atıyorum 8-27 gıbı bır kamış daha rahat atılabılır lakın benım kullandıgım da 15 40