batuhan111
Daimi Üye
Linkteki konuları inceleyin istesenizselam arkadaşlar gümrüğe takılırsa nasıl bir yol izleniyor teşekkürler
(link)
Linkteki konuları inceleyin istesenizselam arkadaşlar gümrüğe takılırsa nasıl bir yol izleniyor teşekkürler
Bu pembe renkli tırnak yapıştırıcısı bütüm kozmetik dükkanlarında vardır öyleyse.en guzelı epoxy yapıştırıcı yada pembe renklı tırnak yapıstırıcısı var sıvı halde
Merak etmeyin postacı paketi verirken vergiyide sizden tahsil ediyor.gümrüğe takılmak derken gümrük vergisi cıkmasından bahsediyorum yani o vergiyi nasıl tahsil edeiyorlar
İlk acemice alışverişlerimde oldu.Oda şöyle ; kendimle birlikte arkadaşımada olta makinası aldım Dolayısıyla zannedersem hem paket büyüklüğü hemde ağırlığı dikkat çekti ve gümrüğe girdi.Gittim ve elden teslim aldım.Çok komik bir bedel ödedim 2.40TL gibi.batuhan bey teşekkürler sizin böyle bir tecrübeniz oldumu
Otomatik yatar dispute sonucunda neye hükmedildiyse. Açtığım tüm anlaşmazlıklar olumlu sonuçlandı. Yeter ki haklı olun ve bunu kanıtlayın sorun yaşamazsınız.Arkadaşlar Open Dispute açtık, aliexpress bizi haklı buldu. Bu durumdan sonra yapmamız gereken birşey var mı? Para iadesi ödeme yaptığımız karta otomatik olarak mı yapılıyor?
Arkadaşlar alieksperss den sipariş verdim, 1 hafta sonra ikinci siparişi verdim, bu siparişler ayrı ayrı mı değerlendiriliyor yoksa yoksa tek fatura gibi mi değerlendiriliyor? Gümrük kotasına (22 euro) takılmamak için böyle bir yol izledim, acaba doğru mu yaptım? Birde ürünlerin şu anda hangi konumda olduğunu takip etmek için sisteme girdiğimde bazı ürünlerde sevkiyat bekleniyor, teslimat bekleniyor ifadeleri varken, 3-4 üründe sadece açık anlaşmazlık ifadesi bulunuyor. Bu ne anlama geliyor acaba? Teşekkürler.