Aliexpress

Arkadaşlar bir sipariş verdim ve fund processing yazıyor sipariş durumunda neden biraz araştırdım para iadesi demekmiş ben para iadesi istemedim ki ürünün gelmesini istiyorum

Ödemenizin işlemde olduğunu gösteriyor o. Bir iki güne ödemeniz onaylanıp paketiniz kargoya verilir.
öğrendiğim kadarıyla sistem bana 2 adet kupon vermişti oysa herkesin bir hakkı varmış ve kural ihlali olduğu içinde işlemim iptal edilmiş param hesaba geri yatıcak saçmalıktan başka birşey değil

Arkadaşlar spin ve lrf için birşeyler baktım. Tamamı aynı mağazadan aşağıdaki ürünler dikkatimi çekti. Bunlardan işe yarar ürünleri renk tavsiyeleri ile söyleyebilir misiniz. Mağaza tek siparişte ürünlerin tamamına 0,42usd tek kargo ücreti çıkartıyor.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Arkadaşlar spin ve lrf için birşeyler baktım. Tamamı aynı mağazadan aşağıdaki ürünler dikkatimi çekti. Bunlardan işe yarar ürünleri renk tavsiyeleri ile söyleyebilir misiniz. Mağaza tek siparişte ürünlerin tamamına 0,42usd tek kargo ücreti çıkartıyor.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
5-6-7 nolu ürünleri beğendim ben diğerleri çok kaliteli gelmedi gözüme en azından parasına göre ..

Back