Aliexpress

22 euro, 27 dolar civarı olması lazım. Tabi bu rakamlar gümrüksüz geçiş için geçerli. Üzerinde alış-veriş yaparsanız gümrük ücreti ödersiniz.

Alışverişi Tc kredi kartımızla yapıyoruz sanırım doğrumudur?

Yok sakın ha Kredi/banka kartıyla alışveriş yapmayın..
Sanal kart ile alışveriş yapın.
Kredi kartı ile sanal kart oluşturun . Oradaki verilen bilgileri girerek alışveriş yapın ...
Yoksa iliginizi kuruturlar 🙂

Yok sakın ha Kredi/banka kartıyla alışveriş yapmayın..
Sanal kart ile alışveriş yapın.
Kredi kartı ile sanal kart oluşturun . Oradaki verilen bilgileri girerek alışveriş yapın ...
Yoksa iliginizi kuruturlar 🙂
Neden anlatirmisin ben kredi kartıyla yapıyorum bir sıkıntı yaşamadım daha

Neden anlatirmisin ben kredi kartıyla yapıyorum bir sıkıntı yaşamadım daha

Hasan abi sana olmamış olabilir ama olma olasılığı yüksek.
Birisinin kredi kart limiti 2.500tl miş. Allah'tan daha yüksek kredi kartı kullanmamisim diyor .

Birde sanalkart güvenli yolken niye böyle bir riske girelim degilmi .sanalkart dediğin 1 dakikalık olay sonra süresi dolunca yok oluyor .. limiti istedigin gibi ayarliyorsunda .

Google da aliexpressde alışveriş yaparken dikkat edilecek diye bakmaniz yararlı olur .
Güvenli yol sanal kart .

Hasan abi sana olmamış olabilir ama olma olasılığı yüksek.
Birisinin kredi kart limiti 2.500tl miş. Allah'tan daha yüksek kredi kartı kullanmamisim diyor .

Birde sanalkart güvenli yolken niye böyle bir riske girelim degilmi .sanalkart dediğin 1 dakikalık olay sonra süresi dolunca yok oluyor .. limiti istedigin gibi ayarliyorsunda .

Google da aliexpressde alışveriş yaparken dikkat edilecek diye bakmaniz yararlı olur .
Güvenli yol sanal kart .
Sen söyleyince hemen kartı internet alışverişine kapattım mobilden. ilk iş sanal kart yapıyorum teşekkür ederim

sanal kartta bile paranın hesapta bekleme süresini uzun tutmayın 50 60 ne bulsalar alabiliyorlar bir kere sanal karta girdiler iş bankası bilgi işlem aradı olağan dışı giriş diye 60 tl aldılar. sanal olmasaydı zarar büyüktü. o sanal noyu iptal ettiler yeni sanal kart no aldım. işbank aşı 60 tl yi ödedi.

bu sitenin 11.11 indirimlerine lütfen dikkat edin. yaklaşık olarak 1 ay önce surf set oluşturup sepete atmıştım. 5 parça ürün sepeti ilk oluşturduğumda tam olarak 285TL tutuyordu. aklıma 11.11 indirimleri geldi, fiyat biraz daha kırılırsa bu seti alayım dedim. ama ne var ki 11.11 yaklaştıkça sepetin tutarı da artıyor, şu an tam olarak 305TL sepetim. şark kurnazlarına dikkat edin!

Back