sameteryavuz
Aktif Üye
Meslek anlaşıldı abi 🙂 Allah kolaylık versin.Tabiki mutlaka yazarım abi. 8 haziran 12 haziran bi ziyarete gideceğim gibi duruyor tabi işler el verirse mutlak haber veririm.
Enez Htc nin burdaki fiyatı ne ? Daha önce aldın mı telefon satıcının yorumları çok iyi ama - senin tecrübelerine göre bizde görelim bakalım.(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
beklediğim siparişler ( karışık ) balık malzemesi de var başka şeyler de
htc m8 in burdakı fıyatı 1600 tl cıvarı kardesım bende riski alıp sipariş verdim imei olayını eskı telefonun bır tanesının imeisi le degıstırın dedım yolladım yaptılar beklıyorum sımdı..Enez Htc nin burdaki fiyatı ne ? Daha önce aldın mı telefon satıcının yorumları çok iyi ama - senin tecrübelerine göre bizde görelim bakalım.
Telefonlara bende çok baktım ve çok kez niyetlendim ama riske atamadım. Çok nadiren gümrüğe takılmadan geçebiliyor. Bende iphone 6 için bir satıcıyla görüşmüştüm. Taşınabilir hdd kutusuna koyup gönderirin fiyatı düşük yazarım dedi ama yinede yemedi 🙂 Daha önce yaptığını sorun çıkmadığını söyledi bide.htc m8 in burdakı fıyatı 1600 tl cıvarı kardesım bende riski alıp sipariş verdim imei olayını eskı telefonun bır tanesının imeisi le degıstırın dedım yolladım yaptılar beklıyorum sımdı..
edit : ayrıca kemerleri de taviye ederim kalite ve ilgi iyi ben aldığımda ilk gün tokanın dili kırıldı döküm olduğundan foto gönderdim ertesi gün yeni toka kargo ettiler bugün gelicek
tr ye 2 paket halinde gonderiyolar birisi parcalar birisi tel ayri kargolarda guzelce paketliyorlar ustune de baska bir isim veriyorlar takilirsa da geri donuyor mal sende parani aliyorsun risk isteTelefonlara bende çok baktım ve çok kez niyetlendim ama riske atamadım. Çok nadiren gümrüğe takılmadan geçebiliyor. Bende iphone 6 için bir satıcıyla görüşmüştüm. Taşınabilir hdd kutusuna koyup gönderirin fiyatı düşük yazarım dedi ama yinede yemedi 🙂 Daha önce yaptığını sorun çıkmadığını söyledi bide.
kesınlıkle evet lakın en duşuk bır telefonu tr de bu fıyata alabılıyorum yanı benım ıcın cok bır problem yok ayrıca yorumlarda ıyıBbencr o telefonlatın çakma olma ihtimsli çokyüksek
Alipay kullanıyorsanız, Dispute açtığınız zaman kredi kartına direkt dolar olarak iade geliyor. Tr.deki bankanızın kuru neyse o geçerli. Ama AliPay kullanmıyorsanız paypall ve ya başka yolla iade yapıyorlar, onların kuru %8 %10 daha düşük oluyor. Bozdurup tr hesabınıza havale edecekseniz 3-4 tl de kesinti oluyor. Paypall can sıkıyor. Ben alipay'e kazara kaydoldum. Güvenliği hakkında bilgim yok. (Tanımladığım düşük limitli sanal kartla kaydolmuştum o yüzden çok takmıyorum). bu güne kadar da sıkıntı yaşamadım. Ama pc ya da telefonunuzu başkası kullanmıyorsa, aliexpress şifreniz güvenli ise, çok pratik ve kolay bir yöntem. Tek tıkla alışveriş ve iade işlemleri çok rahat.tam yazıyordum evet paypal yok fakat geri ödemelerde bir paypal tarzı hesap istiyorlar kredi kartına ödenmiyor... webmoney kredi kartı ve bir rus menşei site olması lazım
HTC geldi mi merak ettim 🙂(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
beklediğim siparişler ( karışık ) balık malzemesi de var başka şeyler de