Aliexpress

Verdiği değerlerden daha kalın oluyorlar ondandır belki 🙂
Daha once aldigim 0.08 iplere gore bir kalinlik farki hissetmedim acikcasi. Ozellikle kendo dynema 0.08 e gore cok daha ince. Dynema 0.08 60 mt sarinca doldurmustu makineyi 🙂 Daha kalinsa bile lrf icin oldukca denginde bir kalinligi var.

Daha once aldigim 0.08 iplere gore bir kalinlik farki hissetmedim acikcasi. Ozellikle kendo dynema 0.08 e gore cok daha ince. Dynema 0.08 60 mt sarinca doldurmustu makineyi 🙂 Daha kalinsa bile lrf icin oldukca denginde bir kalinligi var.
Ben de bu üründen almayı düşünüyorum. 0.2 PE ile 0.3 PE arasında kaldım. Fiyatı biraz daha yüksek ama asıl beni düşündüren çekeri bayağı azalıyor. 0.3 PE olan gerçekten 0.08mm ise daha mantıklı sanırım.

Ben de bu üründen almayı düşünüyorum. 0.2 PE ile 0.3 PE arasında kaldım. Fiyatı biraz daha yüksek ama asıl beni düşündüren çekeri bayağı azalıyor. 0.3 PE olan gerçekten 0.08mm ise daha mantıklı sanırım.
Ben de sizin gibi 0.2 ile 0.3 pe arasında kaldım. Sizin gibi düşünüp 0.3 pe aldım. Ürün hoşuma gitti. Henüz kullanmadım fakat yüzeyi bana 4 örgü bir ip için gayet pürüzsüz geldi. Makinede güzel duruyor 🙂 Sıkıntı çıkaracağını da sanmam. Bir de ürünleri fiyatına göre değerlendirmek gerek. Bu fiyata bu ip bence gayet uygun. Çıkıp da bunu shimano kairiki ile kıyaslamak yanlış olur 🙂 Lrf için çok pahalı iplere gerek yok diye de çok duyduğum için bu ipi aldım. Çok kaliteli bir ip almak isterseniz seçenekler çok. Fakat lrf için gayet yeterli. Tabii ki seçim sizin, ben sadece kendi görüşlerimi yazdım.

Bende 11.11 indiriminden ve kuponlardan yararlanarak bir makine aldim.. kargosunda turkey post yaziyor, kargolandi ve kargo kodunun sonunda cn (china) yerine tr (turkiye) yaziyor.. turkiyeden kargolandi makine, henuz elime ulasmadi.. ayrica fiyat su an turkiyede ki liste fiyatindan cok daha uyguna geldi.. lufer avi icin aldim, vergi gelmezse baya avantajli olucam 🙂
(link)

Bende 11.11 indiriminden ve kuponlardan yararlanarak bir makine aldim.. kargosunda turkey post yaziyor, kargolandi ve kargo kodunun sonunda cn (china) yerine tr (turkiye) yaziyor.. turkiyeden kargolandi makine, henuz elime ulasmadi.. ayrica fiyat su an turkiyede ki liste fiyatindan cok daha uyguna geldi.. lufer avi icin aldim, vergi gelmezse baya avantajli olucam 🙂
(link)
Daiwa fuego nun iyi bir makine olduğunu duymuştum. Tr deki fiyatlara göre de çok çok ucuza almışsınız. Şimdiden hayırlı olsun 🙂

(link)

Geldiğinde Hayırlı olsun, gani gani balıklar getirsin 🙂

Sağol kardeşim 🙂 ışık durumu fena değil zaten levrek avında olabildiğince ışık yakmamaya çalışıyorum bitane daha lambam var black watton marka onun ışığı çok iyi ama şarj aleti bozuldu bu yeni aldıığımın şarj aletide ona uyuyor ikisinide götürcem balığa yedek olsun biri, zira daha önce iskeleden aşağıya bitane düşürdümde kafamdan çıktı 🙂 bu tip lambalarda bataryaları standart iki yada üç saat gidiyor spin avı için yeterli, zaten sürekli yakmıyosun

Ooo yeterli 2 3 saat altın benim için 🙂

Malum ülkemizde fiyat artışları ve döviz kuru sebebiyle bir süredir tekne avlarında kullanmak için almak istediğim makineyi alamamıştım.
küçük bir risk alıp aliexpressten linteki makineyi aldım. kuponlar ve indirimle birlikte 118 lira gibi bir fiyata karşılık geldi. makine gelince fotoğraflarını ve yorumlarımı eklerim.

(link)

aldığım model 6000lik olanı. 391gr, 4,7:1 oranında devire sahip, 0.30mm-325 M 0.40mm-250M 0.45mm-195M misina kapasitesi var.

Malum ülkemizde fiyat artışları ve döviz kuru sebebiyle bir süredir tekne avlarında kullanmak için almak istediğim makineyi alamamıştım.
küçük bir risk alıp aliexpressten linteki makineyi aldım. kuponlar ve indirimle birlikte 118 lira gibi bir fiyata karşılık geldi. makine gelince fotoğraflarını ve yorumlarımı eklerim.

(link)

aldığım model 6000lik olanı. 391gr, 4,7:1 oranında devire sahip, 0.30mm-325 M 0.40mm-250M 0.45mm-195M misina kapasitesi var.
Hayırlı olsun 🙂

Back