Aliexpress

@İsmail Özz savagear real sandeel lerın 4 lü paketlerı (jig head hariç ) 24 lira ortalama aynı fiyata gelıyor aslında jig head olmadan .. hatta mutlu balıkcılıkta adetı 4.7 falan olması lazım .. mantıkken gene daha ucuz ama kalıte olarak yakınlarda varsa ıyı bır balık market bır ugrayıp bakmanızı tavsıye ederım

Usta öyle de jig headliye çok para çekmişler ki jig headleri pahalı zaten.

(link)

(link)

Triposeidon ipin 0.20mm ve yeşil olanını aldım. Tekneden yemli, jig ve surf için uygun mudur? 16mm olanını mı alsaydım diye içime kurt düştü..

Selamın aleyküm bi sorum olucaktı siparişi bugün verdim ama böyle bir bildiri göndermişler ilk defa alış veriş yapıyorum Screenshot_20190215-194116_AliExpress.jpg

Selamın aleyküm bi sorum olucaktı siparişi bugün verdim ama böyle bir bildiri göndermişler ilk defa alış veriş yapıyorum 88696 dosyayı görüntüle
Normal bir bildirim. Ürünü gönderdiklerini, hatırlatıci not kısmında belirtilen zamana kadar ürünü teslim aldığınız zaman( aldiginizi belirtmeniz) onaylamaniz gerektiğini, bu süre içinde gelmez ise 15 gün içinde (uyusmazlik) dispute acabileceginizi belirten bilgilendirme mesajı.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back