Aliexpress

90'ın araştırmasını hiç yapmadım denk gelmedim ama 70.2 üzerini küçük fenerlerde kullanamazsınız hocam keza 70.2 bile aşırı ısınıyor aslında küçükler için 50 daha ideal ama almışken 70 olsun misali zaten tam güçte her zaman kullanılmaz arada kullanılır bunlar gerçekten çok güçlü ledler dolayısıyla tam güçte çok fazla ısınıyorlar fenerlerin kafasının etrafında da uyarı amaçlı hot vs. yazar zaten çünkü el değmeyecek kadar ısınıyor tam güçte açık kalırsa 🙂

Uzmanı bulmuşken bende sorayım. Hocam malum balığa gidiyoruz. Benim düşüncem projektör gibi aydınlatmasına gerek yok. Sonuçta sahteyi değiştirirken 40 cm de lazım ışık. Birde yürürken 4-5 metre ileriyi yarınlarda yeter diye düşünüyorum.

Ben çok güçlü ışık yerine kalitesi iyi olan uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim bir model almayı düşünüyorum.
Birde el hareketi ile açma kapama sensörü olursa tadından yenmez benim için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Araya çok girmeden ben de f/p uv fener önerisi alabilir miyim? Balıkçılık mağazası olursa dha iyi olur başka malzeme de bakarım aynı pakette gelmesi için yoksa sadece uv fener için değmez oradan getirmeye.

Uzmanı bulmuşken bende sorayım. Hocam malum balığa gidiyoruz. Benim düşüncem projektör gibi aydınlatmasına gerek yok. Sonuçta sahteyi değiştirirken 40 cm de lazım ışık. Birde yürürken 4-5 metre ileriyi yarınlarda yeter diye düşünüyorum.

Ben çok güçlü ışık yerine kalitesi iyi olan uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim bir model almayı düşünüyorum.

Ayrıca tek şarjla bir geceyi çıkarabilse tadından yenmezdi 🙂

AliExpress’ten Kafa Lambası alanlardan tavsiye rica ediyorum.
Kullanıp memnun kaldığınız önerebileceğiniz ürünler var mı?
Şu linkteki lambayı geçen sene almıştım çok iyi çıktı ışığı güçlü zoom ayarı çok kolay çevriliyor şarjı iyi gidiyor birde çok hafif alnımda ağırlık yapmıyor bazı kafa lambaları ağır oluyor sibir bozuyor (link)

LEd konusunda uzman bulmuşken sorayım 🙂
benim akvaryuma çok kuvvetli beyaz ışık ne alsak acaba ? Aliexpreste bişi bulabilirmiyiz ?
Yok hocam uzman falan değilim sadece zamanın el fenerleri ve akvaryum için biraz fazla araştırma yaptım 🙂 Akvaryum için aliexprese gerek yok samsung smd 5630-5730 ledler fazlasıyla güçlü bence akvaryum uzunluğuna göre 1 şerit yeter ama 2 şerit yapıp iki düğme koyarak istediğin zaman çok aydınlık olsun diye iki şeridi birden yakabilirsin 🙂

Hocam zaten bu satılan kafa fenerleri tek basmayla full güç vermiyor atıyorum 3 kademe 3 güç oluyor verdiğim linktekinin zoom ayarı da var bu da geniş açı yakın yada dar açı uzağı göstermesi için baya iyi oluyor. Kaliteli bir marka olsun dersen ya ledlenser gibi bir markaya çok para vereceksin ya da zaten mevcutta fiyatı çok uygun olan bu kafa lambalarından alıp bozulursa yenisini alacaksın. Tamamen şans işi ama kolay kolay bozulmaz zaten. El feneri olsa seçenek çok fazla ama kafa lambasında seçenekler daha kısıtlı.

Yok hocam uzman falan değilim sadece zamanın el fenerleri ve akvaryum için biraz fazla araştırma yaptım 🙂 Akvaryum için aliexprese gerek yok samsung smd 5630-5730 ledler fazlasıyla güçlü bence akvaryum uzunluğuna göre 1 şerit yeter ama 2 şerit yapıp iki düğme koyarak istediğin zaman çok aydınlık olsun diye iki şeridi birden yakabilirsin 🙂
(link)

bunlar iş görür mü acaba akvaryum için ? güçleri nasıldır acaba ? 2 tane 90 cm alsam diyorum 🙂 dış mekan armatur oldugu için su buharı etkilemez diye düşündüm

(link)

bunlar iş görür mü acaba akvaryum için ? güçleri nasıldır acaba ? 2 tane 90 cm alsam diyorum 🙂 dış mekan armatur oldugu için su buharı etkilemez diye düşündüm
Hocam bunun içinde ne led olduğu tam olarak yazılmamış ayrıca dışındaki beyaz kaplama nedeniyle fazla ışık vermez ışığı olduğunca yayar ve yumuşak verir. Benim bahsettiğim ledlerin kapalı armatür gibi olanını bulamadım kapak yapıp içine döşemek lazım anca

Back