Ben 0.02 olanini aldim Kullanmadım ama çok ince sağlam ve yumuşak yapısı varmemnunmusun ıpten
Ben 0.02 olanini aldim Kullanmadım ama çok ince sağlam ve yumuşak yapısı varmemnunmusun ıpten
Duo muadili midir bunlar sizce? Kendo seabass a devam mı yoksa bunlardan alsak mı? Hangi renk önerilir? Kullananlardan tavsiye lütfeeeennnn 🙂)
BearKing Perakende A balıkçılık lures 2016 Sıcak-satış 140mm/18g, ince boyutu minnow krank popper penceil bait İyi kalite
(link)
(from AliExpress Android)
Bekledigim Plastik grip geldi 🙂
![]()
![]()
![]()
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birebir aynısını aldım hala bekliyorum bakalım. bi buçuk ay oldu. Duo tms slim 140 ı kopyalamışlar bence. renkler güzel gözüküyor. Gelince unutmazsam koyarım fotoğraf.Duo muadili midir bunlar sizce? Kendo seabass a devam mı yoksa bunlardan alsak mı? Hangi renk önerilir? Kullananlardan tavsiye lütfeeeennnn 🙂)
BearKing Perakende A balıkçılık lures 2016 Sıcak-satış 140mm/18g, ince boyutu minnow krank popper penceil bait İyi kalite
(link)
(from AliExpress Android)
yüzüşü hakkında da yorumlarınızı bekliyoruz. özellikle daları ve aksiyonunu çok merak ediyorum. malum duo 50 tl iken bu fiyata alınabilir.Birebir aynısını aldım hala bekliyorum bakalım. bi buçuk ay oldu. Duo tms slim 140 ı kopyalamışlar bence. renkler güzel gözüküyor. Gelince unutmazsam koyarım fotoğraf.
Ok. Yazarım buraya. Ben de merakla bekliyorum.yüzüşü hakkında da yorumlarınızı bekliyoruz. özellikle daları ve aksiyonunu çok merak ediyorum. malum duo 50 tl iken bu fiyata alınabilir.
1 tane parasına set yapar keyfimi arttırırım 🙂
O duo 50 tl olsa yine iyi 80 civarında bildiğim kadarıyla.yüzüşü hakkında da yorumlarınızı bekliyoruz. özellikle daları ve aksiyonunu çok merak ediyorum. malum duo 50 tl iken bu fiyata alınabilir.
1 tane parasına set yapar keyfimi arttırırım 🙂
bende 3 tane bulunmakta