Aliexpress

bearking Classic Black hooks 20Pcs quality treble hooks Solid Rings Fishing Connector Brand Fish Hooks hot model lure 2016 hot
(link)
(from AliExpress Android)
Bunu deneyen var mı arkadaşlar? Kendo 125 için kaç numara ideal olur sizce?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duo muadili midir bunlar sizce? Kendo seabass a devam mı yoksa bunlardan alsak mı? Hangi renk önerilir? Kullananlardan tavsiye lütfeeeennnn 🙂)
BearKing Perakende A balıkçılık lures 2016 Sıcak-satış 140mm/18g, ince boyutu minnow krank popper penceil bait İyi kalite
(link)

Duo muadili midir bunlar sizce? Kendo seabass a devam mı yoksa bunlardan alsak mı? Hangi renk önerilir? Kullananlardan tavsiye lütfeeeennnn 🙂)
BearKing Perakende A balıkçılık lures 2016 Sıcak-satış 140mm/18g, ince boyutu minnow krank popper penceil bait İyi kalite
(link)

Duo tide minnow slim kalıbı, ama erim ve aksiyon olarak ne kadar muadil onu bilmiyorum. Abdullah abi @Abdullah SÜRÜCÜ galiba almıştı bunlardan, yorum yapacaktır.

Bekledigim Plastik grip geldi 🙂

1667c98286a82ff2e54d1483621c693c.jpg

2d04016783cffac06d215183a2732421.jpg

b35f079893b3d17ae3aa7885b2fb4cbe.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu bana çok güzel bir fikir verdi. Hanıma çaktırmadan kaçırmam lazım
1bea1678638b666b0ea6da32fe23263b.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
(link)
Birebir aynısını aldım hala bekliyorum bakalım. bi buçuk ay oldu. Duo tms slim 140 ı kopyalamışlar bence. renkler güzel gözüküyor. Gelince unutmazsam koyarım fotoğraf.

Birebir aynısını aldım hala bekliyorum bakalım. bi buçuk ay oldu. Duo tms slim 140 ı kopyalamışlar bence. renkler güzel gözüküyor. Gelince unutmazsam koyarım fotoğraf.
yüzüşü hakkında da yorumlarınızı bekliyoruz. özellikle daları ve aksiyonunu çok merak ediyorum. malum duo 50 tl iken bu fiyata alınabilir.
1 tane parasına set yapar keyfimi arttırırım 🙂

yüzüşü hakkında da yorumlarınızı bekliyoruz. özellikle daları ve aksiyonunu çok merak ediyorum. malum duo 50 tl iken bu fiyata alınabilir.
Ok. Yazarım buraya. Ben de merakla bekliyorum.

O duo 50 tl olsa yine iyi 80 civarında bildiğim kadarıyla.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMAG0251.jpg bende 3 tane bulunmakta

daha skorları yok ... zaten balık zamanı degıl lüfer elemanları bunlar.. erim konusunda tide minnow a gore -10 mt diyim aksiyon aratmaz tide minnow .. zaten cok balık alıyorlar bunlarla koruma ıcın bır vernık atabılırsınız cabuk cızıyor kancalar kancalar kendo kalıtesınde .. goruntusu de cok ıyı kesınlıkle alınması gerek

Back