Aliexpress

1.5 olanı yok galiba 1 var 0.23mm ye denk geliyor bir de 2 var 0.26mm ama o da kalın sanırım. Ya 0.5 yani 0.18mm ya da 1 almak daha mantıklı gibi. 100-150 gr. arasında kurşun atacağım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

1.5 olanı yok galiba 1 var 0.23mm ye denk geliyor bir de 2 var 0.26mm ama o da kalın sanırım. Ya 0.5 yani 0.18mm ya da 1 almak daha mantıklı gibi. 100-150 gr. arasında kurşun atacağım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
satıcı ıle konusman lazım ara kalınlıklar var

2-3 gündür Tri-poseiodn kullanıyorum dolanma vs göz yapmadı ilk kez ip kullanıyorum 3-4 gramlık jigheadlerle atıyorum sorun yok ama 1 numarası spine kalın geldi atış erimini beğenmesemde silikonları daha rahat hissettirdiği için ipe ısınmaya başladım..Benim aldığım 1 lik olan mm olarak 018mm sanırım valla 5lt suya taktım salladım hoplattım kopmadı..Karada 5lt suya her babayiğit hop zıp yapamaz.
Peki Mehmet ip misinayı bağladıktan sonra sararken ses yapmaya başladı mı ? Benim Surf makinamda böyle bir sıkıntı var. Spinde hiç bir dert yok ama diğerinde hışır hışır ses geliyor ipten... Çok devirli bir makinada değil Av-55

Arkadaşlar bearking sahtelerden kullanan var mi varsa nasıllar yorum yapacak kimse var mi
Olmaz mı Bahadır... Görünüm olarak hepsi çok iyi ancak bazılarında yüzüş ve erim sorunları var... Bunun yanında çok iyi erimi olanlarda var... Birde biraz modifiye gerekiyor bir süre kullanımdan sonra bazıları su alabiliyor 🙂 Sen hangisini düşünüyorsun linkle bizde varsa yorum yaparız... Bende 7-8 çeşidi var...

Abicim link atmayi bilmiyorum ki ama 12cm 18 gr diyebilirim renkler cok guzel duruyor yada fotoları cok guzel cekmisler

Mesela uzun zamandır bende olan ilk aldığımda gece 5-10 dk kullandığım bir sahte.. Bu hafta gündüz denedim... Görüntü şekil çok güzel erimi kötü...

(link)

ben bu sitenden alışveriş yapmayı hiç beceremedim aslındada hiç istemedim şimdi gelirde gümrükte falan takılır diye hiç sipariş vermedim genellikle ürünü elime alıp icelemek isterim.....
hiçmi internetten bişey almadım kardeşim derseniz elbette aldım ama bana zor geliyor bu işler...

ben bu sitenden alışveriş yapmayı hiç beceremedim aslındada hiç istemedim şimdi gelirde gümrükte falan takılır diye hiç sipariş vermedim genellikle ürünü elime alıp icelemek isterim.....
hiçmi internetten bişey almadım kardeşim derseniz elbette aldım ama bana zor geliyor bu işler...
Yaklaşık 75-80 e yakın alışveriş yaptım... En fazla alışverişim 45 dolar civarıydı... Hiç birinde sorun çıkmadı... Sadece temmuzda dip avı için ışıklı alarm ve bir kaç zil istemiştim... Zaten çok para değildi ve takipsizdi bir tek onlar gelmedi... Sanırım onlara da Türkiye'de biri el koydu diye tahmin ediyorum 🙂 Bu arada alışverişe başlarsanız uzun süre bağımlılık yapıyor 🙂 Ben yeni yeni bağımlılıktan kurtuldum sayılır yaklaşık 1 aydır spariş vermedim...

Back