mali198534
Aktif Üye
Bir tane şu ipten alayım diyorum da siyah rengi var. Renkten dolayı herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi? Bu satıcıdan daha memnunlarmış başka satıcıda yeşil rengi de var ama burdan almak istiyorum.
(link)
(link)
geliş zamanı farklı oluyor. @Abdullah SÜRÜCÜ abinin de dediği gibi air mail ile geliyorsa ortalama 20-25 gün sürüyor.50 gunde gelecekse iptal edeyim.kargo ucretsiz 20-30 icerisinde geliyor diye dusunmustum
ben aldım satıcı ıle konustum ellerınde yesıl varmıs yesıl ıle degıstırttım ama sıyah cıkarsa da yapacak bır sey yokBir tane şu ipten alayım diyorum da siyah rengi var. Renkten dolayı herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi? Bu satıcıdan daha memnunlarmış başka satıcıda yeşil rengi de var ama burdan almak istiyorum.
(link)
Ohh iyi ben de shock olayıyla falan uğraşmak istemiyorum açıkçası. Düğüm olarak normal kasa düğümü ile kurşunu bağlasak sağlam olur değil mi?0,18 kullanıyorum ben gayet memnunum şoksuz 170 grama abandığım bile oluyor.
bende kasa düğümüyle bağlıyorum. şu ana kadar bir sorun yaşamadım açıkçası. 100-150 gr arasını taşıyor ip. tabi gaza gelip kamışa çok fazla abanırsan orasını bilemem.Ohh iyi ben de shock olayıyla falan uğraşmak istemiyorum açıkçası. Düğüm olarak normal kasa düğümü ile kurşunu bağlasak sağlam olur değil mi?
o zaman fazlasıyla işini görür.Genel olarak 150 gr. atmam bile de 75-100 en fazla 125 zaten.