Lazarus
Daimi Üye
- Tepki
- 1,368
- Ödül
- 113
hepsıne kanca baglantı kısımları alt ve arka ve on taraftakı metallerın dıplerıne azcık surBeyazlar için mi yoksa diğerleri için mi ? Japon eritip bozmasın 🙂
hepsıne kanca baglantı kısımları alt ve arka ve on taraftakı metallerın dıplerıne azcık surBeyazlar için mi yoksa diğerleri için mi ? Japon eritip bozmasın 🙂
Tamamdır teşekkür ederim tavsiye içinhepsıne kanca baglantı kısımları alt ve arka ve on taraftakı metallerın dıplerıne azcık sur
6 numara46977 dosyayı görüntüle
iğneler aliminyum gibi, kaç numara 3lü iğnelerle değiştirmeliyim, iğne numaralarını bilmiyorum.
Enez sitede sinking yazıyor.. Sanırım bunda bir hata var değil mi?10 numara sahte abi yanı ben kaybettım sahteyı koptu çok üzüldüm...![]()
sahte bu şekilde 2 uzun pala kanca tatkılı 2 kısa pala kanca yedek olarak gelıyor kancalar kalıteli erim zaten agırlıgı bakımından gayet güzel yüzüş konusunda da gayet başarılı
115 21 gram olan floatıng yanlıs yazmışlar (link) burdan almıstım ben seahunt 115 F diye yazarEnez sitede sinking yazıyor.. Sanırım bunda bir hata var değil mi?
115 24g olanı sinking
115 21g olanı sinking
135 30g olanı floating
Bazı sitelerde 21 gramı sinking bazılarında floating gösteriyor...
Bilgilendirme için teşekkürler Enez... Bende bir tane buldum (link)115 21 gram olan floatıng yanlıs yazmışlar (link) burdan almıstım ben seahunt 115 F diye yazar
Son bir soru daha gerçi taktırmışsın ama öncesinde balık aldın mı sahte ile? Barakudada iş yapacağına eminimde başka balık varmı kandırdığı merak ettim...115 21 gram olan floatıng yanlıs yazmışlar (link) burdan almıstım ben seahunt 115 F diye yazar
Dream Fishing Tackle Telefondan link atılmıyor galiba yada ben beceremedim satıcının adı yukarıda ben aldım fena değiller