Aliexpress

Evet ancak süs olur gibi zaten korkuyorum kırılıcak diye. Fotolara bakaraktan teknede kullanırım demiştim ama cesaret edemedim kıllanmaya.

Atar konusunda ise herhangi bir atar değeri yok üzerinde ve bilgilerinde. Zaten çokta yüksek olduğunu sanmıyorum sert bir yapısı var kırılma ihtimali yüksek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben teknede ipekle zargana icin kullaniyorum.ayrica kamisin sapini ters cevirirseniz 1.8 e cikar☺ yuzukleri kalitelidir.paslanmaz. ben 7_8$ civarina almistim

Geri sayım Nerede ben goremedim.

Bu arada foto da ekliyorum.
Gerçi bu uygulama fotosu (ipad) ama internet de farklı değil.
Siparişin içine girin hepsini göreceksiniz.

En üstte süre,
Bir altında confirm recieve goods
En altta da open dispute var

7b3a20f24f6c9da5620f2f665ed211aa.png

Ben teknede ipekle zargana icin kullaniyorum.ayrica kamisin sapini ters cevirirseniz 1.8 e cikar yuzukleri kalitelidir.paslanmaz. ben 7_8$ civarina almistim

Bir kaç tane daha yüzük olsa iyi olurmuş. Bana çabuk kırılacakmış gibi gelmişti aslında
Çevirmeyle 15 cm uzuyormuki eve gidince bi deniyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar herkese,
Boğazda kurşun arkası kullanmak için linkteki ürünü almayı düşünüyorum ama maliyeti nerdeyse kendo ile aynı. Bearking markasını kullananlar genelde beğeniyor ama kendo ile kıyaslandığında durum nedir acaba. Sizce sipariş vermeli miyim yoksa kendo dan şaşma mı dersiniz?

(link)

arkadaşlar şimdi farkettim ptt de sıkıntı var takipli numaralar istanbula giriş yapsa bile sistemde gözükmüyor

ptt elemanı aradı kapıdayız postanız var diye paketi görünce şaşırdım ptt sitesine baktığımda giriş filan gözükmüyordu geleli 1 hafta olmuştur rahat

2 gün önce bana da ürün geldi. ptt kargo takipte herhangi bir sıkıntı oluşmadı.

tamam ya sorun çozüldü totoş çinlinin bana verdiği takip numarası ve gelen kutudaki takip no farklı 😀 iyide bana verdiği takip no Türkiye ye gönderilen takip no enterasan bişey

Selamlar herkese,
Boğazda kurşun arkası kullanmak için linkteki ürünü almayı düşünüyorum ama maliyeti nerdeyse kendo ile aynı. Bearking markasını kullananlar genelde beğeniyor ama kendo ile kıyaslandığında durum nedir acaba. Sizce sipariş vermeli miyim yoksa kendo dan şaşma mı dersiniz?

(link)
2423 kişi bu sahteyi almış... Yorumlara bakarsanız sahtenin oldukça iyi olduğunu görürsünüz... Bende mevcut... Biraz fazla sahtem olduğu için pek kullanma fırsatım olmadı... Kendi ile kıyaslandığında aynı kalitede olduğu söylenebilir... Bearkingin bazı sahtelerinde su alma problemi oluyor bu modelde var mı bilmiyorum... Oma o sorunu da iğne ve bağlantı halka diplerine silikon yada japon sürerek giderebiliyorsunuz..

Back