Aliexpress

Aynen denedim korka korkada olsa yaptim kucuktu gordum sildim guzelce tekrar yerine taktim,

super tamamdır ısde o burcu al topuzdakı burcuda al akar rulmana gıt o olculerde rulman al. ayrıca yuzuk rulmanı 3 adet fazla bence yerıne topuz rulmanı yada solucan dıslı rulmanı alırsın .

Aynı ilanda satılan 6000'lik makineyi satın aldım (şimdi ilanları ayırmışlar)
6000'lik makine istavrit ve yemli için uygun ancak kurşun arkası için zayıf kalır.
Bu makine gerek kafa çapı gerekse de tur sayısı bakımından çok uygun.
Tek bir konu var; kendisi 745 gram
Bir türk bir alıcı 615 gr yazmış ama ilan yorumuna dolar almış başını gidiyor ben kaşınıyorum 9000binlik acaba ne kadar paramın karşılığını verir?

thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir türk bir alıcı 615 gr yazmış ama ilan yorumuna dolar almış başını gidiyor ben kaşınıyorum 9000binlik acaba ne kadar paramın karşılığını verir?

Hocam nacizane tavsiyem görmeden makine almayın. Benim şansa cok kotu denk gelmedi ama verdigimiz parala az uz değil.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,
ryobi ttpower mı yoksa okuma ceymar cy-65 mi sizce ?

Merhaba Arkadaşlar,

Bende makaira 4.50 surf kamışı ve okuma rtx 65 makina var. Açıkası rtx'den pek memnun değilim. Palamut ve sarıkanat çekerken acayip zorlanıyor. Alternatif olarak başka bir makina almak istiyorum. Hafif, güçlü ve sarım hızı iyi bir makina tavsiyesi rica ederim. Bütçem max 700 tl civari

Teşekkürler.

başka bir konuda bir arkadaşımızın yorumu

ben appowerdan çok memnunum güçlü makine fiyatına göre üzmez ben olsam appower ( ttpower ) tercih ederdim

Hocam nacizane tavsiyem görmeden makine almayın. Benim şansa cok kotu denk gelmedi ama verdigimiz parala az uz değil.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam fiyatları uygun olduğu ve satış adetlerine ve yorumlara göre bana mantıklı geldi makine 2 seneden fazla oldu şu makineyi aldım (link) fazla bilmeden çinden almıştım baya iyi çıktı ama hem misina Max 200mt sarması hemde 200gr kurşunda rahat sarmamasından dolayı büyük bir makine düşünüyorum.

IMG_3468.jpg
Bunu alıp deneyen var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back