Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
Patchinko çakması. Sitede sinking yazıyor ama su üstü olduğunu düşünüyorum.
aynen öyle patchinko 500g bulamadım aynı satıcıda patchınko II 500g bırebır cakması var ama 2 de benım ısıme gelmıyorPatchinko çakması. Sitede sinking yazıyor ama su üstü olduğunu düşünüyorum.
Hüseyin yukarıdaki beyaz silikon nasıl tatlı su turna da iş yapar mı ?
aynen öyle patchinko 500g bulamadım aynı satıcıda patchınko II 500g bırebır cakması var ama 2 de benım ısıme gelmıyor
biliyorum kaburayi hatta sasuke cakmasi var elimde lakin istedigim renk yokÇin e gerek yok hocam, patchinkonun en güzel çakması kabura. Yerli piyasada 15-20 tl arasına bulunuyor. Aksiyonunu ve atımını çok beğendim.
yurt içi veya yurtdısı olarak alışverıste bir farklılık yok gene kredi kartı / paypal veya başka bir interaktif bankacılık şeklinde ödemeyi yapıyorsun türkçe olarakta kullanımı olduğundan pek bir sıkıntısı yok sadece cok ucuz malların takıplerınde skıntı olabiliyor .. takipli ürünler (registered ) ürünler ptt kargo gönderi takipten takıp ediliyor.. gene bir kullanıcı adı şifre ve ödeme yapılacak araç gerek ben genelde kredi kartından yapıyorum hatta online hafızasında kayıtlı tekrar tekrar girmiyorum kartı.. ayrıca güvenlik zamanı verıyor aliexpress bu zaman içinde ürün ulaşmaz yada ürün bozuk gelirse kısmi veya tüm parayi geri alma seçeneği mevcut..merhaba arkadaşlar..
defaatle siteyle ilgili yazılanları, yapılan alışveriş yorumlarını okumama ve ürünleri takip etmeme rağmen henüz adı geçen siteden herhangi bir alışveriş yapmadım..
ucuzluğundan ziyade burada temin edemediğim bir kaç ürünü burada buldum.
ancak; sanal alışverişi pek sevmeyen bir adam olduğumdan açıkçası yurtdışı siteden alışveriş nasıl yapılır, yolu yordamı nedir bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
selamlar herkese..
merhaba arkadaşlar..
defaatle siteyle ilgili yazılanları, yapılan alışveriş yorumlarını okumama ve ürünleri takip etmeme rağmen henüz adı geçen siteden herhangi bir alışveriş yapmadım..
ucuzluğundan ziyade burada temin edemediğim bir kaç ürünü burada buldum.
ancak; sanal alışverişi pek sevmeyen bir adam olduğumdan açıkçası yurtdışı siteden alışveriş nasıl yapılır, yolu yordamı nedir bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
selamlar herkese..