Aliexpress

298 dolarlik odemenin geri odemesini bekliyorum 1 aydir.Gecen hafta gelen mailde geri odeme islemi 1-10 gun icinde yapilacaktir diye.
İlk ve son oldu ny siteden alisverisim.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ürün elinize ulaşmadan kesinlikle ödeme yapmayın.Takip numaraları fake çıkıyor bazen yada gelmediği de oluyor çok nadir de olsa veya yanlış ürün ayıplı ürün geliyor o zaman para iadesi yaptınız mı 15-30 gün arası paranızı öderler bazen yanlış ürün oluyor satıcıya resimle anlatıyorsun adam özür diliyor paypal la paranı hemen iaede ediyor sırf kötü yorum yazma diye bu paypal olayı kalktı ülkemizde falan muhabbetleri vardı bir ara onu tam bilmiyorum ama ben iade aldım bir iki kez beklemeden...

298 dolarlik odemenin geri odemesini bekliyorum 1 aydir.Gecen hafta gelen mailde geri odeme islemi 1-10 gun icinde yapilacaktir diye.
İlk ve son oldu ny siteden alisverisim.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim iadelerim 1 hafta içinde oldu ne almıştınızkı iade ettiniz kargolamışmıydı

Ürün elinize ulaşmadan kesinlikle ödeme yapmayın.Takip numaraları fake çıkıyor bazen yada gelmediği de oluyor çok nadir de olsa veya yanlış ürün ayıplı ürün geliyor o zaman para iadesi yaptınız mı 15-30 gün arası paranızı öderler bazen yanlış ürün oluyor satıcıya resimle anlatıyorsun adam özür diliyor paypal la paranı hemen iaede ediyor sırf kötü yorum yazma diye bu paypal olayı kalktı ülkemizde falan muhabbetleri vardı bir ara onu tam bilmiyorum ama ben iade aldım bir iki kez beklemeden...
Aliexpress'ten bahsediyorsanız orada alipay ile ödeme yapılıyor. Paypal kabul eden var mı bilmiyorum. Ama paypal ile Türkiye'den alışveriş yapamazsınız şu an.

Ethem Bey doğru diyor. Yapmayın ödeme

(link)

Az önce bu üründen sipariş ettim. Gelişmeleri yine buradan paylaşırım inşallah.

(link)

Az önce bu üründen sipariş ettim. Gelişmeleri yine buradan paylaşırım inşallah.
Bende mevcut pillerini istemeyi unutma... Pilleri bizim bildiğimiz kalem pillerden daha büyük... BU arada 9000 Lm biraz uyduruk olmuş 🙂 AYrıca en az 6 adet pill al. çok güçlü ıışığı olduğu için çabuk bitiyor... 30 dk gibi bir süre..

(link)

Bende mevcut pillerini istemeyi unutma... Pilleri bizim bildiğimiz kalem pillerden daha büyük... BU arada 9000 Lm biraz uyduruk olmuş 🙂 AYrıca en az 6 adet pill al. çok güçlü ıışığı olduğu için çabuk bitiyor... 30 dk gibi bir süre..

(link)

Pilleri kendi içerisinde geliyor sanırım, ekstra bir şey yazmama gerek var mı ?

Lümen olayı evet çok fazla abartılı. Dünyanın en üst düzey led fenerlerinde bile 3 4 bin üzerine çıkılamıyor.

Kısık ayarda kullanımı mevcut mu ?

30 Dakika çok düşük.

Boşuna bu tarz pilleri para vermeyin çoğu sahte bu pillerin LG hg2 yada samsung yeşil olanı tavsiye ederim

Back