Bizde zaten o manada ödeme yapmayın yazdık tabiki ödeme yapmazsan ürün gelmez ama bizim yaptığımız yorum ödeme onayı ile ilgiliydi ürün elinize geçmeden ödeme onayını vermeyin manasındaydi yani...Bazı arkadaşlar sakın ödeme yapmayın yazmış. Brişeyleri karıştırıyorsunuz sanırım. Ödeme yapmak ile onay vermek ayrı şeyler. Siz ödeme yapmazsanız ürününüzü göndermezler. Ödeme yapınca para direk adam gitmiyor. Size ürün gelip onay verene kadar sistem tarafından bekletiliyor. Kimse ödeme yapılmayan ürünü size göndermez. Birşeyleri karıştırmadan yorum yapalım.
Sent from my iPad using Tapatalk
Düşük ayarı yok. 4 kademesi var... Birinci kademe ortayı yakıyor... İkinci kademe yanlardaki 2'yi yakıyor... 3. Kademe 3'ünüde yakıyor... Son kademe sürekli yanıp sönüyor....Pilleri kendi içerisinde geliyor sanırım, ekstra bir şey yazmama gerek var mı ?
Lümen olayı evet çok fazla abartılı. Dünyanın en üst düzey led fenerlerinde bile 3 4 bin üzerine çıkılamıyor.
Kısık ayarda kullanımı mevcut mu ?
30 Dakika çok düşük.
AliExpress'ten bugun elime ulasan gozluk biraz cekimser yaklastim ama verdigim paraya deger orjinal polarize bir gozluk tavsiye ederim balikcinin isine yarar 🙂 denedim gercekten polarize ve cokta şık resmini paylasmama gerek yok sanirim kutusu silecegi vs ile birlikte geldi oldukca guzel faydalanin derim bu tarz polarize olan 10-15 liraliklarda vardi ama en cok satis bu olunca buna yoneldim 40 lira verdim ama cok guzel
(link)
(link)