Aliexpress

(link)

Ben fiyat performans olarak soyledim abi goprolara +1000 uzeri para vermektense 400 vermeyi yeglerim her yerdekullanilir sualti su ustu motor kaski sporda vs bu aralar alamam ama kisa dogru siparis edicem nasipse deneyimlerimi paylasirim

UT8zvI4Xz4aXXagOFbXs.jpg

kışın kurşun arkası kullanıcam 8 cm boy

Şimdiye kadar 30 a yakın siparişimde sorun olmazken Temmuz ayında yapmış olduğum 5 alışverişin ilk ikisi gelirken 3 paketim gelmedi, bu sıralar sıkıntı yaşayanlar var mı ?

En son Ramazan'dan önce verdiğim 3 sipariş Ramazan Bayram'ından sonra geldi. Geçen hafta 1-2 sipariş daha verdim ama bekleyip göreceğiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdiye kadar 30 a yakın siparişimde sorun olmazken Temmuz ayında yapmış olduğum 5 alışverişin ilk ikisi gelirken 3 paketim gelmedi, bu sıralar sıkıntı yaşayanlar var mı ?
Temmuzda verdigim 2 siparis 20 gunde geldi. Simdi yolda 3 tane daha var (agustos siparisi)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bnmde temmuzda yapmış olduğum alışverişimden 3 adet kargo yok ortalıkta.
35 40 a yakın alışverişim oldu ilk defa böyle oldu. Bakalım belkide gelir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benimde temmuzda yaptığım 3 alışverişten biri yok piyasada.. Allahtan ümit kesilmez 😀

Back