Aliexpress

Satıcı siparişi hazırlıyor hazır takip noyu veriyor önemli olan kargoya vermesi Çin tatili olduğu için 3 gün sonra verilecek kargoya büyük yığılma olacak umarım kargolar kayıp olmaz

senınkıler kaybolsun bızımkıler kaybolmasın 🙂 100 tane rapala soyledım kargom kaybolursa sorumlusu sensın 😉

Takip nasıl yapiyorsunuz ben kodu giriyorum olmuyor.
(link) sıtesınden ekranın sag tarafında kırmızı ıkonlu olan ONLİNE İŞLEMLER bolumunden Gönderi Takibi bolumune gırılerek sıze verılen takıp no ıle buradan urununuzun takıbını yapa bılırsınız..

takip mesala RN15245121CN ile bitiyorsa ptt den yada 17 tarcktan takip edebilirsin, sadece 121215621 bu tarz rakam yazıyorsa 17 tarack tan bakabilirin ama sadece yurtdışı hareketini görürsün takipsiz oluyor eğer ptt ile 17 trackta hareket yoksa kargoya vermemiş demektir

bu aralar aliexpressin sahtelerine gene deli olmaya başladım gezdikçe sapıtıyor insan 😀
(link) çok iyi renk..

(link) birebir pelikan propan ..
Sanırım üstteki de kendo seabass minnowun birebir aynısı, ağırlıklarına kadar...

Aliexpressten hiç kalamar zokası alanınız var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum....

(link)

bu üründen tedarik eden oldu mu? surf makina için düşünüyorum

bir de spin için 40 lık ya da 30 luk makina alan oldu mu ? yoksa hiç uğraşma Ceymar 40 al mı dersiniz?

Back