Aliexpress

(link)

bu üründen tedarik eden oldu mu? surf makina için düşünüyorum

bir de spin için 40 lık ya da 30 luk makina alan oldu mu ? yoksa hiç uğraşma Ceymar 40 al mı dersiniz?

Makina riskli, tuzlu suya girince me olacağı belli değil. Bence Bu fiyata buradan al daha iyi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

(link)

bir de spin için 40 lık ya da 30 luk makina alan oldu mu ? yoksa hiç uğraşma Ceymar 40 al mı dersiniz?
Yakın zamanda arkadaşıma surf makine alacağız... Birinci sırada
(link)

İkinci sırada sizin linklediğiniz makine var... Henüz karar veremedi...

Elimdeki makine kullanılaz duruma gelince at çek için
(link)
alacağım...

(link)

Ilandaki 6000'lik urunu siparis verdim su an yolda geliyor.
Hatta yorumlarda ilk fotoda gozuken makine. 2 haftaya kadar teslim olmasi lazim. Gelince yorum belirtirim. Umidim ust duzey 🙂

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada spin icin kast kingin komple siyah aluminyum makinesi var. Kullanan bir arkadasimiz cok memnun

Aynen bu.

makina güzele benziyor yedek makara da var ama çinden gelmesi 1 ay ve fiyatta çokta avantaj sağlamıyor gibi geldi. Ceymar 40 ömür boyu garanti 120 tl
bu 90 tl

tereddütte kaldım. sezonun yarısını makinasız geçirmekte var 🙂

(link)

Bence Ceymar iyidir Alibabadaki ürünlerin 2.el piyasası yok alıcan işi bitince çöpe ama bilinen markayı temiz kullanırsan gayet güzel fiyata çıkar gitsin elinden..Tabi Ceymarı alırken yedek kafanın 35 tl olduğunuda hesaba katmak lazım.

Bence Ceymar iyidir Alibabadaki ürünlerin 2.el piyasası yok alıcan işi bitince çöpe ama bilinen markayı temiz kullanırsan gayet güzel fiyata çıkar gitsin elinden
Hiç bu yönü düşünmemiştim. Katılıyorum. Güzel bir yönlendirme oldu.
Bana Cengizi yolları Çine selamlar 🙂

Spin icin ceymar40 kullaniyorum daha sonra daha iyisini alir ceymari yedeklerim dedim ama almaya gerek duymuyorum 🙂 bu arada o makina yerine daha bilindik bir surf makinaya yonelebilirsiniz ryobi proskyer nose dusuk devir surf kafa guclu makine

(link)

Back