Aliexpress

Yeşil Olanı soruyorsunuz sanırım.
O da aliexpres den geldi. Ama onu ben spariş etmedim.
Bir arkadaş dan almıştım. Baya da oluyor alalı.
aliexpres.com da görmüştüm , ama şimdi bulamıyorum.
Yanılmıyorsam , 13.cm 24.gr civarında bir ağırlığı var.
Aldığım arkadaş , özellikle gündüz kullan demişti.

Şu an baktım ama bulamadım.

Yüzüşü güzel , ama hızlı sarıma uygun değil.
Hızlı sarımda bozuluyor yüzüşü.
Evet yeşil olanı sormuştum. İlk defa görüyorum aliexpressteki tüm sahteleri incelediğimi sanıyordum arada kaçanlar olmuş. Çok güzel görünüyor sahte. Linkini bulan olursa sevinirim.

Merhaba Remzi Bey ,
Ben de aynı misineden satın aldım. 0,14 Yeşil.
Bana da biraz ince gibi geldi. 🙂
Shimano Twin Power a sardım ama , acaba değiştirsem mi diye içim içimi yiyor.

Siz denediniz mi?
İzlenimleriniz nelerdir...?
Ben spin için kullanıyorum çok memnunm hem yumuşak hem sağlam terazide 5.5 kiloyu rahat görüyor basit bir düğümle ama surf için incemi bilemem ancak Aliexpressdeki en kaliteli ip şu an

Ben spin için kullanıyorum çok memnunm hem yumuşak hem sağlam terazide 5.5 kiloyu rahat görüyor basit bir düğümle ama surf için incemi bilemem ancak Aliexpressdeki en kaliteli ip şu an

Merhaba Fatih Bey, öncelikle görüşleriniz için teşekkür ederim.
Çok çelişkide kalsam da , makine deki sardığım misinayı değiştirmedim. Aklımda soru işareti kalsın istemedim.

Değerli adaşım , Bu gün denedim misinayı...!
Maalesef balık çekmek kısmet olmadı ama....
25.gr. üstü bir sürü sahte , hatta 40.gr.lık sahteyi abana abana attıktan sonra benden geçer not almıştır.
Bir ara jighead li silikonum kayaya takıldı. Misinayı kopartmak için harcadığım çabayı da göz önüne alırsam... 👎
Tamam dedim...👍 BEN...

Evet yeşil olanı sormuştum. İlk defa görüyorum aliexpressteki tüm sahteleri incelediğimi sanıyordum arada kaçanlar olmuş. Çok güzel görünüyor sahte. Linkini bulan olursa sevinirim.
Bu olabilir mi
Ucuz büyük oyun tuzlu su minnow balıkçılık lure 145mm 24g sert yem yapay ishing lures 2015 VCM hoog #2 dalış derin 8.2ft
(link)
(from AliExpress Android)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu olabilir mi
Ucuz büyük oyun tuzlu su minnow balıkçılık lure 145mm 24g sert yem yapay ishing lures 2015 VCM hoog #2 dalış derin 8.2ft
(link)

Teşekkürler. Ürün bu ama tahmin ettiğimden çok daha pahalıymış. Trulinoya ürünlerine çok benziyor.

Burda edindigim bilgiler uzerine ilk kez aliexpressten siparis verdim. Lixada magazasindan. Urunler gelince kisisel yorumlarimi da yazarim. Bu ürünler nasil sizce? Toplam 50 usd tuttu.

Dosyalar

• Screenshot_2017-01-16-22-01-40.png
    Screenshot_2017-01-16-22-01-40.png
    108.6 KB · Okunma: 98
  • Screenshot_2017-01-16-22-01-33.png
    Screenshot_2017-01-16-22-01-33.png
    121.5 KB · Okunma: 95
Bu olabilir mi
(link)

Evet sahte bu. Aynısı

Back